Deeltijd: ambulante behandelingen en dagbehandelingen

Online verslavingszorg – eHealth

Volg jouw behandeling voor verslaving online: eHealth

Soms is een ambulante behandeling voldoende en kun je zelfs jouw behandeling via internet volgen. Ondanks wij ons strikt houden aan de Corona maatregelen, kunnen wij het ons goed voorstellen als je liever op afstand jouw behandeling volgt.

Het heeft ook als voordeel dat je je werk en/of studie kunt blijven volgen. Je volgt de behandelingen thuis achter je eigen computer, tablet of smartphone. Je hebt 1 op 1 gesprekken via videobellen met jouw behandelaar, groepsmeetings en volg je theoretische lessen.

Ondanks de behandeling op afstand via internet verloopt, is eHealth ook een intensieve traject. Mocht tijdens je behandeling het toch raadzaam zijn dat je fysiek aanwezig bent voor bepaalde meetings, zullen wij dit met je bespreken. Onze zorg is altijd maatwerk. Ons doel is je helpen stoppen en in herstel te blijven!

Hoe werkt eHealth?

Via software dat werkt op elke computer, laptop, tablet en smartphone log je in op jouw account en volg je in stappen jouw behandeling. Naast het programma, zul je 1 op 1 gesprekken hebben met je behandelaar en groepsmeetings via videobellen. Het is een compleet programma. Net zo intensief als het volgen van een traditioneel ambulant traject. Je wordt begeleid door counselors, verslavingsartsen, psychologen en ervaringsdeskundigen. En na je behandeling volg je nog een nazorgtraject. Alles is toegespitst op het voorkomen van een terugval, leren omgaan met de ziekte van verslaving en weer gezond te leven. Ook jij kan in herstel!

Hoe meld je je aan?

Om te bepalen of de eHealth programma voor jou geschikt is, willen we je eerst uitvoerig spreken. Een zogenaamde intakegesprek. Dit gebeurt ook via de telefoon of via videobellen. Wij bespreken je problematiek en zullen een traject adviseren op maat. Het kan voorkomen dat wij je toch willen zien of dat een kliniek opname beter voor je is. Hier kunnen wij je zeker ook bij helpen.

Voor een online behandeling voor verslaving heb je ook een verwijzing nodig van je huisarts.

De kosten van de behandeling worden vergoed vanuit de in Nederland verplichte basisverzekering.
Lees meer over de kosten & vergoedingen voor verslavingszorg.

Online verslavingszorg

Meld je direct aan. De wachttijden zijn zéér kort. Je kan na je intake gelijk van start. Wacht niet langer en ga nu in herstel!

Bel: 020 – 231 00 00
E-mail: info@ggzinterventie.nl
Of vraag gelijk een intakegesprek aan.
Geef in het formulier aan dat je je wilt aanmelden voor eHealth.

 

Stel jouw vraag of bel nu: 020 – 231 00 00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2023 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons