Berg & Bosch: 28 dagen programma

28 dagen behandeling

In een kleine setting van maximaal 8 cliënten bieden wij in Bilthoven een klinisch programma van 28 dagen aan, met veel persoonlijke en individuele aandacht.

Deze volledige behandeling is met zorg opgebouwd en heeft als leidraad het 12 stappen programma gecombineerd met cognitieve gedragstherapie, inzicht gevende therapie en lichaamsgerichte therapie met als primair doel volledige abstinentie van middelen. De kliniek van het 28 dagen programma biedt een huiselijke sfeer, gedurende de opname wordt er tevens aandacht besteed aan het (terugbrengen van) een goed dag- en nachtritme, structuur en goede voeding.

De behandeling wordt grotendeels in groepsverband gegeven, ook krijg je je eigen behandelaar tijdens het traject waarmee de individuele gesprekken plaatsvinden.

Naast deze groeps- en individuele sessies is er aandacht voor meditatie, sport en creatieve therapie.

De kamers binnen onze klinieken zijn altijd meerpersoons, je deelt dus een kamer met minimaal 1 ander persoon van hetzelfde geslacht. Dit is om te voorkomen dat je je gaat isoleren of terugtrekken.

Nazorg

Na het klinische traject krijg je gedurende minimaal 3 maanden nazorg op onze locatie in Amsterdam of in Bussum. De nazorg bestaat uit groeps- en individuele sessies, de frequentie wordt persoonlijk vastgesteld in overleg met jouw behandelaar.

Het multidisciplinaire team bestaat uit psychiaters, klinisch psychologen, psychologen, verslavingsartsen, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, koks en casemanagers. Allen gespecialiseerd in behandeling van verslavingsproblematiek.

Lees de reportage van magazine LEF over GGZ Interventie Berg & Bosch (PDF 3,6 MB)

GGZ Interventie Berg & Bosch

Prof. Bronkhorstlaan 10 & 12
3723 MB Bilthoven

020 - 231 00 00
info@ggzinterventie.nl

GGZ Interventie heeft locaties in:
Amsterdam, Bilthoven, Bussum en Zuid Afrika
Bel voor een afspraak: 020 - 231 00 00

De kosten worden volledig vergoed!

GGZ Interventie is een in Nederland toegelaten GGZ-instelling volgens de Wet Toelating Zorginstellingen (WTZi). Dit houdt in dat de kosten van de behandeling worden vergoed vanuit de in Nederland verplichte basisverzekering.

Neem contact op voor een adviesgesprek.
Lees hier meer over de kosten en vergoedingen van zorgverzekeraars.

slide3

Advies

Vul geheel vrijblijvend het intakeformulier in

Drugs Verslaving Test

Twijfel je of er sprake is van een verslaving?

Alcohol Verslaving Test

Twijfel je of er sprake is van een verslaving?

Neem contact met ons op

Wij zijn er om jou te helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.