Berg & Bosch

Berg & Bosch is onze nieuwe behandellocatie in Nederland waar we in een kleine setting (een groep van maximaal 8 cliënten) een behandeling aanbieden van gemiddeld 10 tot 14 dagen.

Deze behandeling is bedoeld als voorbereiding op een intensief ambulant traject of aansluitend een klinische behandeling in een van onze klinieken in Zuid-Afrika.

De eerste 1 tot 3 dagen zullen voornamelijk in het teken staan van detoxificatie. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt aan structuur en ritme. Een groot deel van de therapie zal in een groep gegeven worden. Er wordt gewerkt met cognitieve gedragstherapie, inzicht gevende therapie en er zal uitleg gegeven worden over het 12 stappen model. Andere onderdelen zijn ontspanning, sport & spel, voeding, meditatie en creatieve therapie.

GGZ Interventie Berg & Bosch

Prof. Bronkhorstlaan 10
3723 MB Bilthove

020 - 231 00 00
info@ggzinterventie.nl

GGZ Interventie heeft locaties in: Amsterdam, Bilthoven, Rotterdam, Amersfoort, Eindhoven en Zwolle. Je kunt dus altijd bij jou in de buurt terecht.
Bel voor een afspraak: 020 - 231 00 00

De kosten worden volledig vergoed!

GGZ Interventie is een in Nederland toegelaten GGZ-instelling volgens de Wet Toelating Zorginstellingen (WTZi). Dit houdt in dat de kosten van de behandeling worden vergoed vanuit de in Nederland verplichte basisverzekering.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Lees hier meer over de kosten en vergoedingen van zorgverzekeraars.

slide3

Vrijblijvend advies

Vul geheel vrijblijvend het intakeformulier in

Drugs Verslaving Test

Twijfel je of er sprake is van een verslaving?

Alcohol Verslaving Test

Twijfel je of er sprake is van een verslaving?

Neem contact met ons op

Wij zijn er om jou te helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.