GGZ Interventie Cape Town

Herstel van jouw verslaving bij verslavingskliniek GGZ Interventie Cape Town in Zuid Afrika.
GGZI Cape Town is een gespecialiseerd verslavingskliniek gelegen in het hart van Constania in Kaapstad. Constania is een groene rustige wijk.

GGZI Cape Town werkt met een ervaren counseling team onder leiding van een verslavingsspecialist.

Het counseling team bestaat onder andere uit een klinische psycholoog, verslavingscounselors en een support counselor. Het behandelteam werkt met een op maat gemaakt programma, specifiek afgestemd op het individu. Het programma is ontworpen om jou te begeleiden in het vinden van een langdurige oplossing voor jouw verslaving door middel van uitgebreide psycho-educatie en diverse therapieën. Ook hier is het 12 stappen model een onderdeel van de behandeling.

Fitnessruimte & Zwembad

GGZ Cape Town beschikt over een fitnessruimte en is voorzien van een tuin met twee zwembaden. De chef-kok bereid dagelijks voedzame maaltijden en snacks.

De omliggende gebieden zijn geschikt voor een prachtige wandeling door het natuur met adembenemende uitzichten. Kom weer tot rust, herstel en voel je weer vrij.

Cape Town

Het doel is om jou te leren hoe je een optimale mate van gezondheid en betekenis van vreugde kan bereiken in alle belangrijke gebieden van het leven. Sociaal, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Bij GGZI Cape Town begint jouw reis naar herstel.

GGZ Interventie heeft locaties in: Amsterdam, Bilthoven, Rotterdam, Amersfoort, Eindhoven, Zwolle en Zuid Afrika. Bel voor een afspraak: 020 - 231 00 00

De kosten worden volledig vergoed!

GGZ Interventie is een in Nederland toegelaten GGZ-instelling volgens de Wet Toelating Zorginstellingen (WTZi). Dit houdt in dat de kosten van de behandeling worden vergoed vanuit de in Nederland verplichte basisverzekering.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Lees hier meer over de kosten en vergoedingen van zorgverzekeraars.

Vrijblijvend advies

Vul geheel vrijblijvend het intakeformulier in

Drugs Verslaving Test

Twijfel je of er sprake is van een verslaving?

Alcohol Verslaving Test

Twijfel je of er sprake is van een verslaving?

Neem contact met ons op

Wij zijn er om jou te helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.