GGZ Interventie Rustenburg

GGZ Interventie Rustenburg is opgezet door Dr Rodger Meyer, die meer dan 20 jaar ervaring heeft in de verslavingszorg en een gerespecteerde naam is bij zowel Zuid-Afrikaanse verslavingsprofessionals alsmede in andere delen van de wereld.

Dr Rodger Meyer
Dr. Rodger Meyer

Herstel van jouw verslaving bij verslavingskliniek GGZ Interventie Rustenburg in Zuid Afrika.

Rustenburg is de naam van een landerij in Somerset-West, een klein groen dorpje in Kaapstad. Rustenburg bestaat uit 5 gebouwen omringd door veel groen. Er is ruimte voor 38 cliënten. Waarbij elk meer dan voldoende privacy en ruimte krijgt om in alle rust te herstellen van zijn of haar ziekte van verslaving. Elke kamer heeft zijn eigen en-suite badkamer.

Ervaren counseling team

GGZI Rustenburg staat onder dagelijkse leiding van de Clinical Director / Clinical Psychologist Dr. Samantha van Reenen, en de Nederlandse arts / Health Manager Drs. Camiel Welling

Clinical Director / Clinical Psychologist Dr. Samantha van Reenen, en de Nederlandse arts / Health Manager Drs. Camiel Welling

Het ervaren counsellor team bestaat uit een gevarieerde groep van zowel Zuid-Afrikaanse als Nederlandse psychologen, verslavingscounsellors, en maatschappelijk werkers.

Zuid-Afrikaanse als Nederlandse psychologen, verslavingscounsellors, en maatschappelijk werkers

Faciliteiten Rustenburg

Verder is er een fitness ruimte, grote eetkamer, keuken met 3 chefs, BBQ (braai), twee woonkamers, zonnig terras, maar liefst twee zwembaden, prachtig bosgebied op eigen terrein, genoeg ruimte voor wandelingen en meditatie en genoeg wilde dieren in hun eigen natuurlijke omgeving om te bewonderen!

GGZ Interventie heeft locaties in: Amsterdam, Bilthoven, Bussum en Zuid Afrika.
Bel voor een afspraak: 020 - 231 00 00

De kosten worden volledig vergoed!

GGZ Interventie is een in Nederland toegelaten GGZ-instelling volgens de Wet Toelating Zorginstellingen (WTZi). Dit houdt in dat de kosten van de behandeling worden vergoed vanuit de in Nederland verplichte basisverzekering.

Neem contact op voor een adviesgesprek.
Lees hier meer over de kosten en vergoedingen van zorgverzekeraars.

Advies

Vul geheel vrijblijvend het intakeformulier in

Drugs Verslaving Test

Twijfel je of er sprake is van een verslaving?

Alcohol Verslaving Test

Twijfel je of er sprake is van een verslaving?

Neem contact met ons op

Wij zijn er om jou te helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.