Vacature: Casemanager (32 – 36 uur p/ wk, Amsterdam)

Wij zoeken een casemanager voor het begeleiden en opstellen van de behandelplannen van onze cliënten met een verslaving.

Wat ga je doen?

Als casemanager richt je je met name op:

  • Het zelfstandig voeren van telefoongesprekken met potentiele cliënten, zodanig dat de juiste zorgvraag in beeld is en/of een correcte doorverwijzing heeft plaatsgevonden.
  • Het op- en samenstellen van het behandelplan tot aan cliënt opname om een vlekkeloos vervolg van het cliëntentraject te effectueren.
  • Het beheren en monitoren van de toegewezen caseload zodat dat sprake is van een vlotte voortgang van het behandelplan.

Wie ben jij?

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie heb je in ieder geval een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in de richting van Maatschappelijk werk, Pedagogiek, SPH of toegepaste psychologie.

Je persoonlijkheid kenmerkt zich door een proactieve houding. Op een natuurlijke manier sta je potentiële cliënten te woord en ben je in staat ze ook echt verder te helpen (met een behandeling bij GGZ Interventie). Dit alles met respect voor het rendement van de onderneming.

Gestructureerd werken is voor jou vanzelfsprekend. In je dagelijks functioneren draag je dit uit en ben je een voorbeeld voor collega’s en ben je een echte collegiale teamplayer. Als vanzelfsprekend blijf je effectief in gecompliceerde situaties.

Je beschikt over ruime relevante werkervaring. Verder heb je ervaring met het leidinggeven aan een team.

Wat bieden wij?

In de eerste plaats bieden wij jou een leuke baan bij een jong, dynamisch en succesvol bedrijf.
Je hebt alle ruimte voor eigen initiatieven. De arbeidsvoorwaarden en salaris zijn volgens CAO GGZ FWG 45 (€ 1.843,00 – € 3.135,00).

Geintresseerd?

Heb je interesse in deze vacature of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Madeleine Dijkstra, HRM, via p&o@ggzinterventie.nl of via 035 – 7607800.

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar Madeleine Dijkstra – HRM
E-mail: p&o@ggzinterventie.nl.

Voor meer informatie kun je bellen naar: 035 – 760 78 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

© 2019 GGZ Interventie

Nu hulp

Bel ons