Drugsverslavings test

Drugstest

Wanneer je drugs niet meer recreatief kunt gebruiken, is er sprake van een drugsprobleem. Drugs kunnen al gauw invloed uitoefenen op relaties, sportprestaties, jouw functioneren op werk of school, hobbies en interesses. De gevolgen voor jou maar zeker ook jouw omgeving kunnen zeer ernstig zijn.

Zelftest drugsverslaving

Met onderstaande test kun je snel en anoniem inzicht krijgen in jouw drugsgebruik en of dit problematisch is. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je naar aanleiding van de testresultaten vragen zult hebben. Bel of email ons gerust geheel vrijblijvend. Wij beantwoorden graag jouw vragen. Die kun je direct na het invullen van de drugsverslavingstest invullen.

Stap 1 van 23 - VRAAG 1

4%

Meer weten over drugsverslaving?

Wat is verslaving?
Verslaafd aan drugs
Cocaïne verslaving
GHB verslaving
Crystal Meth verslaving
Afkicken van drugs

Diagnose drugsverslaving

Deze drugstest is bedoeld als een middel om meer inzicht te krijgen in jouw drugsgebruik. Het is niet bedoeld ter diagnose van een drugsverslaving; daarvoor consulteer je bij voorkeur eerst jouw huisarts of neem rechtstreeks contact op met GGZ Interventie. We zijn zeven dagen per week telefonisch bereikbaar. We helpen je graag met jouw specifieke hulpvraag door middel van een intakegesprek.