Kosten

GGZ Interventie is een in Nederland toegelaten GGZ-instelling volgens de Wet Toelating Zorginstellingen (WTZi). Dit houdt in dat de kosten van de behandeling worden vergoed vanuit de in Nederland verplichte basisverzekering.

Ambulante behandeling

Voor een intensieve ambulante behandeling brengt GGZ Interventie geen zelfstandige eigen bijdrage in rekening. Je kunt bij ons gratis gebruik maken van koffie, thee & water. Ook wordt er altijd fruit of iets bij de koffie aangeboden.

Opname in een kliniek

Indien je het advies krijgt voor een opname in een van onze partner klinieken dien je rekening te houden met een eigen bijdrage van €1500,-.

De kosten worden volledig vergoed

De kosten voor beide trajecten worden volledig vergoed door de zorgverzekering.

GGZ Interventie vraagt enkel een eigen bijdrage van €1.500,- hiervan wordt je vliegticket en eventuele medische kosten ter plaatse betaald (tot een bedrag van €250). Of je nu een Natura of een Restitutie polis hebt, GGZ Interventie neemt genoegen met de vergoeding die zij van de zorgverzekeraar ontvangt voor de behandeling
. Je kunt alleen belast worden met het eigen risico door de zorgverzekeraar.

Lees hier meer over vergoedingen van de zorgverzekeraar.

Interventies

Er zijn geen extra kosten verbonden aan een interventie.

Is de verslaafde verzekerd bij een van de volgende zorgverzekeraars? Dan kunnen wij helaas geen interventie aanbieden: Menzis - DSW - Stad Holland - Ditzo - De Amersfoortse - ASR - Zekur - Salland - Holland zorg - Azivo - Anderzorg

Lees hier meer over vergoedingen van de zorgverzekeraar.

Medische kosten ter plaatse

Mocht je ter plaatse medische hulp anders dan de behandeling nodig hebben, denk aan ziekenhuis bezoek of medicatie, dan dient dit direct betaald te worden. 
Om je hiermee niet te belasten tijdens de behandeling vraagt GGZ Interventie vooraf een bedrag van €1500,- als eigen bijdrage, hieruit worden ook de medische kosten ter plaatse betaald tot een bedrag van €250,-. De medische kosten die gemaakt worden kunnen gedeclareerd worden bij de reisverzekering. Wij adviseren dan ook om deze af te sluiten mocht je deze nog niet hebben.

Zakgeld

Wij adviseren rekening te houden met een bedrag van € 75,- per week aan zakgeld tijdens uw verblijf in de kliniek. Hiervan kunt u bijvoorbeeld rookwaren of uitjes betalen.
 Het is toegestaan om een pinpas mee te nemen, zorg er wel voor dat deze werelddekking heeft. Pinnen gebeurt altijd onder begeleiding en het is niet toegestaan om meer dan € 75,- per week op te nemen.

Advies

Vul geheel vrijblijvend het intakeformulier in

Neem contact met ons op

Wij zijn er om jou te helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Let op: Indien je verzekerd bent bij DSW of Stad Holland dan kun je helaas niet bij ons in behandeling.Indien je verzekerd bent bij de Amersfoortse of Ditzo dan dien je van te voren een machtiging aan te vragen voor behandeling. Dit kan enige tijd in beslag nemen. Wij kunnen je ondersteunen met deze aanvraag.