De eerste stappen in herstel

Stap binnen in het leven van Gino – verslaafde in herstel. In dit blog neemt hij je mee op zijn reis na zijn opname in onze verslavingskliniek in Bilthoven. Dit zijn de hoogte- en de dieptepunten van een herstellend verslaafde.

Ontdek hoe hij omgaat met de grote en kleine obstakels tijdens zijn nuchtere bestaan. Want ook het leven zonder drank- en drugsmisbruik kent genoeg uitdagingen. Van het opbouwen van nieuwe relaties tot het herdefiniëren van zijn doelen en passies. Raak geïnspireerd door zijn vastberadenheid en moedeloos van zijn twijfels.

De Spiegel

De nieuwste blogpost van Gino draait om zijn worsteling met zelfreflectie en het vinden van bevestiging buiten zichzelf. Na een onverwachte ontmoeting wordt hij geconfronteerd met zijn vooroordelen en voelt hij de drang om anderen te helpen…

Lees verder

Koffie

De eerste dagen van een verslaafde terug in de maatschappij kenmerken zich door… Lees hoe de eerste stappen uit een verslavingskliniek zijn.

Lees verder

Vrijheid

Met een doffe dreun gooi ik de deur van de kliniek dicht… Lees hoe de eerste stappen zijn van iemand die net uit een verslavingskliniek komt.

Lees verder
© 2023 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons