Referenties

Wat onze clienten zeggen

Wij vinden het erg belangrijk wat onze cliënten van onze zorgverlening vindt. Wij vinden dat begrip, geduld, goede zorg en respect essentieel is voor een goed herstel. Daarom is het voor ons een prioriteit te weten wat onze clienten van ons vinden en wat wij verder nog zouden kunnen verbeteren.

Lees hieronder diverse referenties die wij al hebben mogen ontvangen:

Referenties van Zorgkaart Nederland

Gemiddeld krijgen wij een mooie 8,4 van de 9 waarderingen.
Je kunt deze hier bekijken. Wij zouden het erg op prijs stellen als je ook onze zorg waardeert op Zorgkaart Nederland. Hieronder enkele referenties.

Ik ben via ggz interventie naar afrika gegaan waar ik een heel traject heb door gelopen, eigenlijk heb ik niks te klagen. ik ben snel geholpen en met veel zorg behandeld.
Ik ben clean, dat had ik noot durven dromen. Vergeleken bij andere verslavingsklinieken is dit echt top.
De transformatie die ik als mens ondergaan ben in het afgelopen half jaar heeft mijn leven veranderd. Ik ben GGZ interventie eeuwig dankbaar voor hun hulp en goede adviezen. Dankzij hen ben ik nu al 6 maanden clean. Deze mensen hebben mijn leven gered.
Ik ben goed, duidelijk, liefdevol en volgens alle gemaakte afspraken geholpen. Goed telefonisch contact en fijne omgang. Klein puntje is misschien de aandacht na de behandeling in de kliniek, tot nu nooit meer iets vernomen of gehoord, en dat had wel leuk geweest. Verder super geholpen bij jullie en heeft zijn vruchten afgeworpen. Ik sta weer sterk, gelukkig en nuchter in het leven.
Ervoor uitkomen dat je verslaafd bent is een heel grote stap. Ik had veel koudwatervrees daarvoor. Maar in wat een heerlijk warm bad ben ik ontvangen! Als ik kijk naar waar ik toen was, en waar ik nu sta, dan weet ik dat ik dat alleen nooit had kunnen doen, en ben ik GGZ zo dankbaar dat zij mij alle steun gegeven hebben die ik nodig had! Administratief had ik af en toe wel wat aan te merken, maar daar kan ik in mijn huidige blijdschap echt niet al te veel over vallen.
Deze mensen hebben ervaring! Ze prikte meteen door mijn masker. Ze luisteren en geven hele goede feed back, mensen als je het moeilijk hebt, bel ze meteen.
Door de begeleiding en hulp van GGZ kijk ik nu op een andere manier naar het leven en geniet ik meer van de kleine dingen. GGZ heeft mij na mijn behandeling in Kaapstad goede nazorg geleverd door regelmatige contacten en hoe ik daar mee om ga. Ik wil hun ook enorm bedanken voor alles wat ze voor mij gedaan hebben!
Is allemaal goed geregeld en het gaat met mij toppie. Dank u wel x.