Stap 3: Nazorg

De laatste stap op weg naar jouw herstel

Een goede nazorg is volgens ons cruciaal voor het herstelproces. Op het moment dat je de feitelijke behandeling hebt doorgelopen, sta je pas aan het begin van je nieuwe leven in herstel en moet je alles wat je geleerd hebt toe gaan passen in de praktijk.Je zult geconfronteerd worden met de sporen die de verslaving heeft nagelaten en daar moet je stap voor stap doorheen lopen.

Stap 1: De Intake

Iedere behandeling bij GGZ Interventie start met een intakegesprek, dit gesprek is altijd vrijblijvend.Lees meer over stap 1  

Stap 2: De behandeling

Wij bieden zowel ambulante trajecten als opname in een kliniek.Lees meer over stap 2

Stap voor stap op weg naar herstel

In de nazorg bieden wij je houvast en bouw je verder aan je herstel. De nazorg bestaat in ieder geval uit een wekelijkse individuele sessie met een therapeut en daarnaast bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan groepssessies die op gezette tijden plaatsvinden. Mocht er een indicatie of behoefte zijn aan meerdere contactmomenten, kan dit altijd uitgebreid worden. Dit bekijken wij per individu. Ook kan het een mogelijkheid zijn dat jouw partner of familieleden betrokken worden bij het programma. Dit gaat altijd in overleg met jou, de cliënt.

Advies

Vul geheel vrijblijvend het intakeformulier in

Het team van GGZ Interventie

Het team van GGZ Interventie staat als het moet dag en nacht voor je klaar. Ons behandelteam bestaat uit psychologen, psychiaters, verslavingsartsen, psychotherapeuten en klinisch psychologen.
Het casemanagement is de spil van onze organisatie en begeleiden je van aanmelding tot en met de nazorg. Tevens zijn zij het aanspreekpunt voor familieleden.

Neem contact met ons op

Wij zijn er om jou te helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.