Vacature: ANIOS verslavingszorg (24-36 uur / wk, Bilthoven)

Ben jij de nieuwe ANIOS die ervaring op wil doen in de verslavingszorg waarbij respect voor cliënten hoog in het vaandel staat? Wanneer je toe bent aan die stap in je loopbaan; solliciteer dan direct of neem contact met ons op!

24-36 uur, locatie: Bilthoven

Waar hebben we jouw talent voor nodig?

Onze vestiging in Bilthoven heeft een klinische setting. Cliënten verblijven gemiddeld tussen de 10 en 28 dagen, waarbij deze behandeling een voorbereiding is op een intensief ambulant traject of een behandeling in onze kliniek in Zuid-Afrika.

Je bent verantwoordelijk voor de medische screening, – diagnostiek en medische begeleiding bij de opname van de cliënt. Daarnaast onderzoek en beoordeel je de somatische en psychische gevolgen van middelengebruik, middelenafhankelijkheid en verslavingsgedrag.
Je vervult een cruciale rol in het zorgtraject van de cliënt en je bent lid van multidisciplinaire teams waar ook (verslavings)artsen, (GZ)psychologen, verpleegkundigen, casemanagers e.a. aan deelnemen.

Wie ben jij?

  • Je bent een enthousiaste BIG geregistreerde arts met affiniteit voor de problematiek van cliënten met (langdurige) verslavings- en psychiatrisch- klachten
  • Je werkt graag samen in een multidisciplinair team. Dit doe je inspirerend en deskundig, flexibel en met humor.
  • Je bent op samenwerking gericht en staat open voor innovatie
  • Je bent flexibel en stressbestendig
  • Je neemt (beperkt) deel aan bereikbaarheidsdiensten.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Wat krijg je van ons?

Een arbeidsovereenkomst van minimaal 24 tot 36 uur per week is mogelijk. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO GGZ, FWG 60/65 o.b.v. leeftijd en werkervaring.

Wie zijn wij?

GGZ Interventie biedt naast klinische behandeling ook uitgebreide ambulante en nazorgtrajecten verspreid over diverse locaties in het land. We werken zowel individueel als groepsgericht en hebben met name veel aandacht voor het systeem. Onze behandelprogramma’s integreren het 12-stappenmodel met CGT, ACT en systeemtherapie. Wij hebben verschillende gespecialiseerde verslavingszorg klinieken in Nederland en Zuid-Afrika waar de behandeling gedeeltelijk plaats kan vinden.

GGZ Interventie vindt een goede match belangrijk; daarom hanteren wij geen sluitingstermijn.

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar Madeleine Dijkstra – HRM
E-mail: p&o@ggzinterventie.nl.

Voor meer informatie kun je bellen naar: 035 – 760 78 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

© 2019 GGZ Interventie

Nu hulp

Bel ons