Vacature: Business controller

Wegens de groei van GGZ Interventie zijn wij opzoek naar een business controller.

Business controller

Locatie: Amsterdam

Ben jij iemand die het leuk vindt om zowel op financieel niveau als op ondernemersniveau mee te denken? Ben jij nieuwsgierig naar trends en ontwikkelingen in de zorgregelgeving? Ben je communicatief sterk en hen je een analytisch denkvermogen?

Dan zijn wij opzoek naar jou!

De organisatie

GGZ Interventie is een professionele verslavingszorginstelling.

Wij bieden zowel ambulante therapie als een klinisch programma gericht op de behandeling van verslavingsproblemen zoals alcohol, drugs, medicijnen- en gokverslaving aan.

Bij GGZ Interventie staat de cliënt centraal wij staan voor een betrokken en persoonlijke benadering. Inmiddels is GGZ Interventie hard op weg om met haar locaties een landelijke dekking te krijgen.

De functie

Als business controller ben je verantwoordelijk voor de processen van de declaraties, facturatie en crediteurenadministratie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de maandrapportages, managementinformatie en begrotingen.

Je geeft direct leiding aan de administratief medewerker en vakinhoudelijke informatie aan het casemanagement ter ondersteuning van de declaraties.

De ideale kandidaat beschikt over

  • Academisch werk- en -denkniveau; bij voorkeur een universitaire opleiding (bedrijfs-)economie aangevuld met een vervolgopleiding in control of accountancy.
  • Relevante en aantoonbare werkervaring (5-7 jaar) in de aansturing van de financieel-economische/control functie.
  • Affiniteit met gezondheidszorg. Kennis van de GGZ is een pré.
  • Kennis van en ervaring met de financieringsstromen binnen en actuele kennis van wet- en regelgeving gericht op de gezondheidszorg.
  • Strategisch denkvermogen, overziet de gevolgen van besluiten en ontwikkelingen. Kan verbinding maken op de inhoud van de zorg.
  • Teamspeler die actief zoekt naar de verbinding en daardoor ruimte creëert.
  • Resultaatgericht met oog voor de menselijk kant.
  • Integriteit en sterke communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 6.373, – bruto per maand (FWG 70). De cao-GGZ is van toepassing.

De organisatie heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand, een uitruilregeling en een lerende organisatie waarin ruimte is voor opleiding, training en reflectie.

Procedure

Een referentiecheck en diplomacheck maken deel uit van deze procedure.
Uw reactie, voorzien van motivatiebrief en cv, zien wij graag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk 31 januari 2020 tegemoet.

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar Madeleine Dijkstra – HRM
E-mail: p&o@ggzinterventie.nl.

Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 – 231 00 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

© 2020 GGZ Interventie

Nu hulp

Bel ons