Vacature: Casemanager

Voor onze locatie in Leeuwarden zijn wij op zoek naar een:

Casemanager

Werkweek: 24 – 32 uur per week
Standplaatsen:
Breda

GGZ Interventie is een professionele verslavingszorginstelling.

Wij bieden zowel ambulante therapie als een klinisch programma gericht op de behandeling van dosering- en verslavingsproblemen, zoals alcohol, drugs, medicijnen, en gokverslaving aan. Hierdoor zijn wij in staat om elke cliënt een passend programma aan te bieden.
Bij GGZ Interventie staat de cliënt centraal. Wij staan voor een betrokken en persoonlijke benadering van onze cliënten.

Wat ga je doen?

Als casemanager richt je je met name op:

  • Het zelfstandig voeren van telefoongesprekken met potentiële cliënten, zodanig dat de juiste zorgvraag in beeld is en/of een correcte doorverwijzing heeft plaatsgevonden.
  • Het op- en samenstellen van het behandelplan tot aan cliënt opname om een vlekkeloos vervolg van het cliëntentraject te effectueren.
  • Het beheren en monitoren van de toegewezen caseload zodat dat sprake is van een vlotte voortgang van het behandelplan.
  • Het verrichten van diverse administratieve handelingen ten behoeve van onze cliëntenadministratie.
  • Het voeren van intakegesprekken met cliënten, het geven van groepsbehandeling en nazorg. Daarnaast zorg je voor de betreffende verslaglegging.

Wie ben jij?

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie heb je een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in de richting van Maatschappelijk werk, SPH of ben je in het bezit van een bachelor Psychologie. Ben je een afgestudeerde psycholoog en wil je eerst nog wat meer werkervaring op doen? Dan ben je ook van harte welkom bij ons! Wij bieden jou dan graag eventueel een ontwikkelperspectief om na een bepaalde periode door te stromen naar de functie Psycholoog.

Je persoonlijkheid kenmerkt zich door een proactieve houding. Op een natuurlijke manier sta je potentiële cliënten te woord en ben je in staat ze ook echt verder te helpen (met een behandeling bij GGZ Interventie). Dit alles met respect voor het rendement van de onderneming. Gestructureerd werken is voor jou vanzelfsprekend. In je dagelijks functioneren draag je dit uit en ben je een voorbeeld voor collega’s en ben je een echte collegiale teamplayer. Als vanzelfsprekend blijf je effectief in gecompliceerde situaties.

Je beschikt over relevante werkervaring en krijgt energie van het werken in een klein en dynamisch team.

Wat bieden wij?

In de eerste plaats bieden wij jou een leuke baan bij een jong, dynamisch en succesvol bedrijf.

Je hebt alle ruimte voor eigen initiatieven. De arbeidsvoorwaarden en salaris zijn volgens CAO GGZ FWG 45. Inschaling is op basis van opleiding, ervaring en leeftijd.

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar
E-mail: hr@ggzinterventie.nl.

Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 – 231 00 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

© 2021 GGZ Interventie

Nu hulp

Bel ons