Vacature: Verzorgende IG verslavingszorg (24-36 uur, Bilthoven)

Ben jij onze nieuwe Verzorgende IG die ervaring op wil doen in de verslavingszorg waarbij respect voor cliënten hoog in het vaandel staat? Wanneer je toe bent aan die stap in je loopbaan; solliciteer dan direct of neem contact met ons op!Verzorgende IG verslavingszorg (24-36 uur, Bilthoven)

Waar hebben we jouw talent voor nodig?

Onze vestiging in Bilthoven heeft een klinische setting. Cliënten verblijven gemiddeld tussen de 10 en 28 dagen, waarbij deze behandeling een voorbereiding is op een intensief ambulant traject of een behandeling in onze kliniek in Zuid-Afrika.

Je richt je met name op:

  • Uitvoeren van het verpleegkundig proces;
-
  • Uitvoeren van verpleegtechnische handelingen;
  • Het efficiënt organiseren en coördineren van zorgprocessen;
  • Bijdragen aan een veilige en verantwoorde detoxificatie en bijdragen aan een somatische stabiliteit tijdens de opname in de kliniek

.

Je vervult een cruciale rol in het traject van de cliënt en je bent lid van multidisciplinaire teams waar ook (verslavings)artsen, (GZ)psychologen, verpleegkundigen, casemanagers e.a. aan deelnemen.

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Verzorgende IG;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de GGZ;
-
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken en te coördineren;
  • Je bent beschikbaar tussen de 24 – 36 uur (dag-, -tussen, en avonddiensten).

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Wat krijg je van ons?

Een arbeidsovereenkomst van minimaal 24 tot 36 uur per week is mogelijk. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO GGZ, FWG 35 (€ 1.748,00 – € 2.599,00) o.b.v. leeftijd en werkervaring.

Wie zijn wij?

GGZ Interventie biedt naast klinische behandeling ook uitgebreide ambulante en nazorgtrajecten verspreid over diverse locaties in het land. We werken zowel individueel als groepsgericht en hebben met name veel aandacht voor het systeem. Onze behandelprogramma’s integreren het 12-stappenmodel met CGT, ACT en systeemtherapie. Wij hebben verschillende gespecialiseerde verslavingszorg klinieken in Nederland en Zuid-Afrika waar de behandeling gedeeltelijk plaats kan vinden.

Wil je meer weten?

Voor nadere informatie of solliciteren kun je contact opnemen met Madeleine Dijkstra (HRM), via p&o@ggzinterventie.nl of 035 – 760 78 00.

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar Madeleine Dijkstra – HRM
E-mail: p&o@ggzinterventie.nl.

Voor meer informatie kun je bellen naar: 035 – 760 78 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

© 2019 GGZ Interventie

Nu hulp

Bel ons