Vacature: Maatschappelijk Werkende

Voor onze kliniek in Bilthoven zoeken wij een:

Maatschappelijk Werkende

Werkweek: 32 – 36 uur per week
Standplaats:
Bilthoven

GGZ Interventie is een professionele verslavingszorginstelling. Wij bieden zowel ambulante therapie als een klinisch programma gericht op de behandeling van dosering- en verslavingsproblemen, zoals alcohol, drugs, medicijnen, en gokverslaving aan.

Hierdoor zijn wij in staat om elke cliënt een passend programma aan te bieden. 
Bij GGZ Interventie staat de cliënt centraal. Wij staan voor een betrokken en persoonlijke benadering van onze cliënten.

De functie

Voor onze kliniek zijn wij opzoek naar een flexibele maatschappelijk werkende.
 Als maatschappelijk werkende werk je samen met artsen, verpleegkundigen, psychologen, counselors en psychiaters om onze clienten de beste zorg te bieden. Je krijgt te maken met clienten die vrijwillig in behandeling zijn maar die wel aan de start staan van een grote verandering in hun leven. Je bent betrokken bij de behandeling, begeleiding en mutidisciplinaire overleggen en draagt zorg voor de juiste registratie in ons EPD Medicore.

Je werkzaamheden zullen vooral bestaan uit:

  • Het ondersteunen van de behandeling die zowel individueel als in groepsvorm plaatsvindt.
  • Aanvraag van safehouse
  • Afnemen van vragenlijsten
  • Administratieve werkzaamheden
  • Ondersteunen van het behandelteam

Functie-eisen

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie heb je in ieder geval een afgeronde HBO opleiding in de richting van MWD of SPH.

Je persoonlijkheid kenmerkt zich door een proactieve houding. Je hebt op een natuurlijke manier contact met de cliënten en weet ze de begeleiding te geven die zij nodig hebben. Je hebt een flexibele instelling en bent bereid om ook in de avonduren en in het weekend ingezet te worden. Dit alles met respect voor het rendement van de onderneming. Gestructureerd werken is voor jou vanzelfsprekend. In je dagelijks functioneren draag je dit uit en ben je een voorbeeld voor collega’s en ben je een echte collegiale teamplayer. Als vanzelfsprekend blijf je effectief in gecompliceerde situaties.

Wij bieden

In de eerste plaats een leuke job bij een dynamisch en succesvol bedrijf. Je hebt ruimte voor eigen initiatieven en mogelijkheden jezelf (en anderen) te ontwikkelen; in je vak en als mens.

Salaris en overige voorwaarden zijn conform CAO GGZ, FWG 45 (€ 1.898,00 – € 3.229,00). Inschaling is op basis van leeftijd, ervaring en opleiding.

De ideale kandidaat kan per direct starten of per 1 januari 2020.

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar Madeleine Dijkstra – HRM
E-mail: p&o@ggzinterventie.nl.

Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 – 231 00 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

© 2020 GGZ Interventie

Nu hulp

Bel ons