Vacature: Officemanager met HR taken

In verband met zwangerschapsvervanging en opvang van overige werkzaamheden zijn wij op kort termijn op zoek naar een talent voor de functie:

Officemanager met HR taken

Werkweek: 24 – 32 uur per week
Standplaats:
Amsterdam (per 1 november 2019)

GGZ Interventie is een professionele verslavingszorginstelling. Wij bieden zowel ambulante therapie als een klinisch programma gericht op de behandeling van dosering- en verslavingsproblemen, zoals alcohol, drugs, medicijnen, en gokverslaving.

De organisatie

GGZ Interventie biedt naast klinische behandeling ook uitgebreide ambulante en nazorgtrajecten verspreid over diverse locaties in het land. We werken zowel individueel als groepsgericht en hebben met name veel aandacht voor het systeem. Onze behandelprogramma’s integreren het 12-stappenmodel met CGT, MI en systeemtherapie. Wij werken samen met verschillende gespecialiseerde verslavingszorg klinieken in Nederland en Zuid-Afrika waar de behandeling gedeeltelijk plaats kan vinden.

Wat ga je doen?

Als Officemanager ga jij je onder andere bezighouden met:

Personele zaken: aanleggen en onderhouden personeelsdossiers, verlofregistratie, ziekmeldingen, begeleiden van in-, uit en doorstroom, werving en selectie, voeren van diverse gesprekken, verzorgen van de personeels- en salarisadministratie

Officemanagement en facilitair: notuleren van diverse vergaderingen en besprekingen, organiseren van personeelsbijeenkomsten en evenementen, secretariële ondersteuning van de directie, contractmanagement externe partijen, verzekeringen, diverse communicatie werkzaamheden (website, folders, drukwerk etc), het plaatsen van bestellingen, zorgdragen voor een representatief kantoor, aanspreekpunt en beheer ICT, beheer parkeervergunningen en dergelijke.

Wie ben jij?

  • Je bent stressbestendig, accuraat, zelf startend (maar niet overmoedig hierin) en integer.
  • Deadlines bewaken is iets wat jou makkelijk afgaat.
  • Je staat stevig in je schoenen, maar bent laagdrempelig, collegiaal en benaderbaar.
  • Voert werkzaamheden met flair, humor en plezier uit; je draagt je steentje bij aan het creëren van een fijne werkomgeving.

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie heb je een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in de richting van Officemanagement of HRM.

Je beschikt over relevante werkervaring en krijgt energie van het werken in een klein en dynamisch team. Daarnaast ben je op kort termijn beschikbaar.

Wat bieden wij?

In de eerste plaats bieden wij jou een leuke baan bij een jong, dynamisch en succesvol bedrijf.
De arbeidsvoorwaarden en salaris zijn volgens CAO GGZ FWG 45.

 

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar Madeleine Dijkstra – HRM
E-mail: p&o@ggzinterventie.nl.

Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 – 231 00 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

© 2019 GGZ Interventie

Nu hulp

Bel ons