Vacature: Social Worker / GGZ agoog

Voor onze nieuwe locatie in Leeuwarden zijn we op zoek naar een:

Social Worker / GGZ agoog

Werkweek: 24-36 uur / week
Locatie:
Leeuwarden

GGZ Interventie biedt naast klinische behandeling ook uitgebreide ambulante en nazorgtrajecten verspreid over diverse locaties in het land. We werken zowel individueel als groepsgericht en hebben met name veel aandacht voor het systeem. Onze behandelprogramma’s integreren het 12-stappenmodel met CGT, ACT en systeemtherapie. Wij hebben verschillende gespecialiseerde verslavingszorgklinieken in Nederland en Zuid-Afrika waar de behandeling gedeeltelijk plaats kan vinden.

Wat ga je doen?

Als Social Worker / GGZ agoog richt je je met name op:

  • Het zelfstandig voeren van telefoongesprekken met potentiele cliënten, zodanig dat de juiste zorgvraag in beeld is en/of een correcte doorverwijzing heeft plaatsgevonden.
  • Het op- en samenstellen van het behandelplan tot aan cliënt opname om een vlekkeloos vervolg van het cliëntentraject te effectueren.
  • Het beheren en monitoren van de toegewezen caseload zodat dat sprake is van een vlotte voortgang van het behandelplan.
  • Het verrichten van diverse administratieve handelingen ten behoeve van onze clientenadministratie.
  • Het afnemen van diverse vragenlijsten bij cliënten.
  • Bijdrage leveren aan de groepsbehandeling van cliënten in samenwerking met het behandelteam.

Wie ben jij?

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie heb je een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in de richting van Maatschappelijk werk/Social Work, Pedagogiek, SPH of toegepaste psychologie.

Je persoonlijkheid kenmerkt zich door een proactieve houding. Op een natuurlijke manier sta je potentiële cliënten te woord en ben je in staat ze ook echt verder te helpen (met een behandeling bij GGZ Interventie). Dit alles met respect voor het rendement van de onderneming. Gestructureerd werken is voor jou vanzelfsprekend. In je dagelijks functioneren draag je dit uit en ben je een voorbeeld voor collega’s en ben je een echte collegiale teamplayer. Als vanzelfsprekend blijf je effectief in gecompliceerde situaties.

Je beschikt over relevante werkervaring en krijgt energie van het werken in een klein en dynamisch team.

Wat bieden wij?

In de eerste plaats bieden wij jou een leuke baan bij een jong, dynamisch en succesvol bedrijf.
Je hebt alle ruimte voor eigen initiatieven. De arbeidsvoorwaarden en salaris zijn volgens CAO GGZ FWG 45. Inschaling is op basis van opleiding, ervaring en leeftijd.

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar Madeleine Dijkstra – HRM
E-mail: p&o@ggzinterventie.nl.

Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 – 231 00 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

© 2020 GGZ Interventie

Nu hulp

Bel ons