Verslavingskliniek in Zuid Afrika

Afkicken in Zuid Afrika

Verslaving is een ziekte en herstellen doe je niet alleen. Om weer tot je zelf te komen en in alle rust te genezen, zowel psychisch als lichamelijk, bieden wij 2 verschillende locaties in het prachtige Zuid Afrika.

Niet voor niets is Zuid Afrika de meest gekozen bestemming om te herstellen van een verslaving. Natuur, fantastische uitzichten, heerlijke klimaat en moderne faciliteiten. Je kan bij de volgende 2 klinieken terecht in Zuid Afrika.

GGZ Interventie Rustenburg

Rustenberg Clinic

Rustenburg is de naam van een landerij in Somerset-West, een klein groen dorpje in Kaapstad.

Rustenburg bestaat uit 5 gebouwen omringd door veel groen. Er is ruimte voor 38 cliënten. Lees meer

GGZ Interventie Rustenburg
Somerset West
Western Cape, ZA
020 - 231 00 00

Tharagay Manor

Tharagay Manor

Tharagay Manor is een gespecialiseerde verslavingskliniek in Kaapstad.

Afkicken gebeurt in een huiselijke sfeer met goed verzorgde kamers, een zwembad, uitstekende locatie en lekkere gezonde maaltijden. Lees meer over Tharagay Manor in Zuid Afrika

Tharagay Manor
Kenilworth, Kaapstad, ZA
020 - 231 00 00

De kosten worden volledig vergoed!

GGZ Interventie is een in Nederland toegelaten GGZ-instelling volgens de Wet Toelating Zorginstellingen (WTZi). Dit houdt in dat de kosten van de behandeling worden vergoed vanuit de in Nederland verplichte basisverzekering.

Neem contact op voor een geheel VRIJBLIJVEND adviesgesprek.
Lees hier meer over de kosten en vergoedingen van zorgverzekeraars.

Advies

Vul geheel vrijblijvend het intakeformulier in

Genezen van een verslaving in Zuid Afrika

In alle rust herstellen. In goed verzorgde kamers. Met professionele begeleiding.

Vul het intakeformulier in en wij verzorgen jouw complete hersteltraject. De zorg wordt volledig vergoed door jouw zorgverzekering. Wij vragen alleen een eigen bijdrage van € 1500,- voor de vliegtickets en medische kosten ter plaatse. Jouw reis, behandeling en terugkeer inclusief nazorg in Nederland wordt van A tot Z door ons verzorgt zodat jij je compleet kan focussen op je herstel van jouw verslaving.

Afkicken in Zuid Afrika

Een verslaving is niet makkelijk alleen van af te kicken. Daarvoor heb je professionele begeleiding nodig. Wij bieden ook ambulante behandeling. Maar afkicken in één van onze klinieken in Zuid Afrika heeft wel de voorkeur. Je hebt dan geen afleiding van jouw omgeving, het weer en natuur is ideaal wanneer je juist alle rust wilt opzoeken en je bent er letterlijk even "uit".

Afkicken is zwaar. Mentaal en fysiek zul je stappen moeten doorgaan. Afstand nemen van een inmiddels vertrouwde maar ongezonde levensstijl en nieuwe manieren ontdekken te (over)leven. Diepe dalen maar ook hoge pieken. In moeilijke tijden kan een wandeling langs de ruige kust of door de wilde natuur je nieuwe energie en inzichten geven. Onze begeleiders doorlopen het gehele proces met jou door. Meestal zelf ook ervaringsdeskundigen met enorm veel geduld, expertise en warmte. Herstellen doe je niet alleen.

Detox

Soms is het nodig om voorafgaand aan de behandeling eerst te detoxificeren. Dit gebeurt op het Diagnostisch Centrum van SolutionS Center waar GGZ Interventie mee samenwerkt.
Tijdens het kortdurend verblijf op het Diagnostisch Centrum word je geobserveerd en begeleid. 
Ook wordt er voorlichting gegeven ter voorbereiding op de aansluitende behandeling in de kliniek. In de meeste situaties duurt een verblijf op het Diagnostisch Centrum enkele dagen.
 Een belangrijke stap voor je naar Zuid Afrika vertrekt voor het afkicken.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op

Wij zijn er om jou te helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.