Afkickkliniek Rustenburg, Zuid-Afrika

GGZ Interventie Rustenburg is opgezet door Dr Rodger Meyer, die meer dan 20 jaar ervaring heeft in de verslavingszorg en een gerespecteerde naam is bij zowel Zuid-Afrikaanse verslavingsprofessionals alsmede in andere delen van de wereld.

Dr. Rodger Meyer

Herstel van jouw verslaving bij verslavingskliniek GGZ Interventie Rustenburg in Zuid Afrika.

Rustenburg is de naam van een landerij in Somerset-West, een klein groen dorpje in Kaapstad. Rustenburg bestaat uit 5 gebouwen omringd door veel groen. Er is ruimte voor 38 cliënten. Waarbij elk meer dan voldoende privacy en ruimte krijgt om in alle rust te herstellen van zijn of haar ziekte van verslaving.

De kosten van de behandeling worden vergoed vanuit de in Nederland verplichte basisverzekering. Lees meer over de kosten & vergoedingen voor verslavingszorg.

Ervaren verslavings counseling team

GGZI Rustenburg staat onder dagelijkse leiding van de Clinical Director / Clinical Psychologist Dr. Samantha van Reenen en de Nederlandse arts / Health Manager drs. Camiel Welling.

Clinical Director / Clinical Psychologist Dr. Samantha van Reenen, en de Nederlandse arts / Health Manager Drs. Camiel Welling

Het ervaren counselor team bestaat uit een gevarieerde groep van zowel Zuid-Afrikaanse als Nederlandse psychologen (zij verstaan Nederlands maar spreken voornamelijk Engels), verslavingscounsellors, en maatschappelijk werkers.

Counseling Team Rustenburg

Faciliteiten afkickkliniek Zuid Afrika, Rustenburg

Verder is er een fitness ruimte, grote eetkamer, keuken met 3 chefs, BBQ (braai), twee woonkamers, zonnig terras, maar liefst twee zwembaden, prachtig bosgebied op eigen terrein, genoeg ruimte voor wandelingen en meditatie en genoeg wilde dieren in hun eigen natuurlijke omgeving om te bewonderen!

GGZ Interventie RustenburgGGZ Interventie Rustenburg
Somerset West, Western Cape
Zuid Afrika

020 – 231 00 00
info@ggzinterventie.nl

Stel jouw vraag of bel nu: 020 – 231 00 00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2020 GGZ Interventie

Nu hulp

Bel ons