Afkickkliniek Tharagay Manor, Zuid Afrika

Tharagay Manor

Voorheen Tharagay House, is gevestigd in Kenilworth, Kaapstad. De meest ervaren afkickkliniek in Kaapstad.

Herstel van jouw verslaving bij afkickkliniek Tharagay Manor in Zuid Afrika.

Tharagay Manor ligt op een minuut loopafstand van het station. De kliniek werd in 1995 opgericht en werd vernoemd naar een jonge vrouw die overleed aan haar verslaving.

Tharagay Manor, Zuid Afrika

Tharagay onderscheidt zich doordat zij een aantal Nederlandse counselors hebben. Er wordt een holistische aanpak gebruikt. Je kan er terecht voor alcohol-, drug-, gok- en seksverslavingen alsook eetproblemen.

Afkicken gebeurt in een huiselijke sfeer met goed verzorgde kamers, een zwembad, uitstekende locatie en lekkere gezonde maaltijden. Hier kom je echt tot rust en wordt je door middel van specialistische zorg geholpen veranderingen op de lange termijn vast te houden en te wennen aan een nieuw leven zonder verslaving.

Tharagay Manor hanteert het 12 Stappen Model.

De kosten van de behandeling worden vergoed vanuit de in Nederland verplichte basisverzekering. Lees meer over de kosten & vergoedingen voor verslavingszorg.

Ervaren counseling team

Het team bestaat uit professionele, gekwalificeerde counselors. Zij leren je nieuwe vaardigheden in een zorgzame omgeving. De verslavingskliniek biedt plek aan 20 cliënten. Je leert op een gezonde manier om te gaan met jouw gevoelens en ervaringen.

Genezen van een verslaving in Tharagay Manor, Zuid Afrika

In alle rust en veiligheid herstellen van jouw verslaving met professionele begeleiding.

Vul het intakeformulier in en wij verzorgen jouw complete hersteltraject. De zorg wordt vergoed door jouw zorgverzekering. Wij vragen alleen een eigen bijdrage van € 1500,- voor de vliegtickets en medische kosten ter plaatse. Jouw reis, behandeling en terugkeer inclusief nazorg in Nederland wordt van A tot Z door ons verzorgt zodat jij je compleet kan focussen op je herstel van jouw verslaving.

Website van Tharagay Manor: www.tharagay.co.za

Tharagay ManorTharagay Manor
Kenilworth, Kaapstad
Zuid-Afrika
020 – 231 00 00
info@ggzinterventie.nl

Stel jouw vraag of bel nu: 020 – 231 00 00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2020 GGZ Interventie

Nu hulp

Bel ons