Verslavingszorg in Almere

Herstel van jouw verslaving in Amsterdam. Wij behandelen de ziekte van verslaving aan: alcohol, drugs, medicatie en gokken.

In Almere kun je terecht voor een intakegesprek, ambulante (deeltijd) behandeling en voor jouw nazorgtraject. Mocht je een detox of klinische behandeling nodig hebben, kun je terecht in onze eigen kliniek in Bilthoven. Onze zorg wordt vergoed door de zorgverzekering.

Behandelingen verslaving

GGZ Interventie Almere

Busplein 36 – 38
1315 KV Almere

Tel: 036 – 230 00 01
Fax: 020 – 231 00 09
E-mail: info@ggzinterventie.nl

Hulp aanvragen
Bel: 036 – 230 00 01Openingstijden

Wij zijn op werkdagen van 08:00 tot 17:30 geopend. Wil je ons buiten werktijden contacten, kun je online chatten (als we online zijn, zie je onderin de site een knop) of je kan ons een e-mail sturen: info@ggzinterventie.nl

De kosten van de behandeling worden vergoed vanuit de in Nederland verplichte basisverzekering. Lees meer over de kosten & vergoedingen voor verslavingszorg.

Afkicken van jouw verslaving in Almere

Wij behandelen de ziekte van verslaving. Als jij verslaafd bent aan alcohol, drugs, medicatie of gokken, kun je bij ons in behandeling. Wij bieden ambulante behandelingen in Almere. Mocht een klinische behandeling voor jou beter zijn, dan kun je terecht in onze eigen kliniek in Bilthoven of in één van onze klinieken in Zuid-Afrika.

Behandeling verslaving in Almere

Verslaving is een ziekte. Plotseling zelf stoppen met alcohol, drugs of medicijnen kan gevaarlijk zijn. Het is altijd raadzaam dit onder medische en professionele begeleiding te doen. Afhankelijk van de eigenschappen van de verslaving kan de behandeling ambulant (deeltijd) in Almere of klinisch in Bilthoven. Na een succesvolle behandeling, kan de nazorg in Almere plaatsvinden. Het nazorgtraject duurt minimaal 3 maanden. De nazorg bestaat uit groeps- en individuele sessies, de frequentie wordt persoonlijk vastgesteld in overleg met jouw behandelaar.

Hulp bij verslaving in Flevoland

Wij behandelen de volgende verslavingen:

De behandeling van verslaving wordt vergoed door de zorgverzekering. Echter, verslavingen aan softdrugs en gedrag (zoals gamen / internet) wordt helaas niet vergoed. Tenzij dit in combinatie is met alcohol of harddrugs. Particuliere verslavingszorg is dan wel mogelijk. Neem gerust contact op als je hier meer over wilt weten. Bel: 036 – 230 00 01 of e-mail: info@ggzinterventie.nl

Behandellocaties verslaving

Naast onze locatie in Almere, hebben wij locaties door heel Nederland en breiden wij uit!
Je kan terecht in:

  • Amsterdam (intake, ambulant en nazorg)
  • Almere (intake, ambulant en nazorg)
  • Bilthoven (detox en klinische opnames)
  • Breda (vanaf mid November intake, ambulant en nazorg)
  • Eindhoven (intake, ambulant en nazorg)
  • Leeuwarden (intake, ambulant en nazorg)
  • Zuid-Afrika (klinische opnames)

Afspraak maken in Almere voor hulp bij verslaving

Wil je een intakegesprek aanvragen in Almere?
Bel ons gerust op: 036 – 230 00 01 of stuur een e-mail: info@ggzinterventie.nl
Je kan ook onze intake aanvraagformulier invullen, dan bellen wij jou terug.

Stel jouw vraag of bel nu: 020 – 231 00 00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2020 GGZ Interventie

Nu hulp

Bel ons