Plettenberg Bay

Afkickkliniek Zuid-Afrika

GGZ Interventie heeft in Zuid Afrika een eigen kliniek. Bekaruu Lodge is een kliniek waar de ziekte van verslaving wordt behandeld in een prachtige omgeving.

Bekaruu Lodge

Herstel van jouw verslaving in verslavingskliniek GGZ Interventie Zuid Afrika.

Bekaruu Lodge ligt in een bosrijke omgeving dichtbij een olifantenreservaat in het mooie Plettenberg Bay. Er is ruimte voor 17 cliënten wat de behandeling zeer persoonlijk maakt. Er is meer dan voldoende privacy en ruimte om in alle rust te herstellen van jouw ziekte van verslaving.

De behandeling in onze kliniek in Zuid-Afrika valt onder particuliere verslavingszorg. Lees meer over de kosten & vergoedingen voor verslavingszorg.

Ervaren verslavings counseling team

GGZ Interventie Zuid-Afrika staat onder dagelijkse leiding van zeer professionele en vakbekwame counselors.

Het ervaren counselor team bestaat uit een gevarieerde groep van psychologen, verslavingscounsellors, en maatschappelijk werkers. De behandeling wordt in de Engelse taal gevoerd.

Olifantenreservaat

Faciliteiten afkickkliniek Zuid Afrika

De kliniek in Bekaruu beschikt over een ruime woonkamer, een extra zitgedeelte dat vastzit aan het huis, 3 slaapkamers met 4 bedden, één slaapkamer met 3 bedden en één slaapkamer met 2 bedden. Daarnaast is er ook een fitnessruimte, een zwembad, een BBQ (Braai) en ligt de kliniek in een mooie bosachtige omgeving.

De kliniek bevat alle faciliteiten welke nodig zijn voor jouw herstel.

Bekaruu LodgeGGZ Interventie Zuid Afrika
Bekaruu Lodge
Plettenberg Bay
Zuid Afrika020 – 231 00 00
info@ggzinterventie.nl

Stel jouw vraag of bel nu: 020 – 231 00 00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2020 GGZ Interventie

Nu hulp

Bel ons