Ambulante & Deeltijd verslavingszorg

Bij ons kun je terecht voor een ambulante of deeltijd behandeling.

Ambulante behandeling

Een ambulante behandeling houdt in dat je naast je baan, studie of gezinsleven wekelijks een groepssessie en een individueel gesprek hebt met je behandelaar om te werken aan je herstel.

Deeltijd behandeling

Een deeltijd behandeling houdt in dat je een intensievere ambulante behandeling krijgt waar je 2 dagdelen in de week op locatie komt om therapie te volgen. De behandeling bestaat uit groeps- en individuele behandeling. Zo kun je naast je werk, studie of gezinsleven werken aan je herstel. De groepstherapie bestaat uit maximaal 11 deelnemers per groep en wordt gegeven door 2 behandelaren. Afhankelijk van de ernst en de duur van de verslaving zal de behandeling 13 of 16 weken zijn. 

Behandeling op maat

Verschillende mensen, verschillende verslavingen, dat is hoe wij het zien. Daarom kijken wij altijd naar wat jij nodig hebt. Natuurlijk bestaat onze behandeling uit basisonderdelen die wij altijd aanraden, maar daarnaast kijken wij vooral naar hoe wij jou het beste kunnen helpen. Heb je intensievere of langere therapie nodig? Of heb je baat bij een kortere behandeling? Is het nodig om onderliggende comorbiditeiten aan te pakken?

Wij kijken met ons multidisciplinaire team wat passend is voor jou en jouw situatie. Twijfel je of wij je kunnen helpen? Neem dan contact op met onze casemanagers.

Locaties

📍 Amsterdam
📍 Bilthoven
📍 Breda
📍 Eindhoven
📍 Leeuwarden

Op deze locaties wordt naast ambulante behandelingen ook het familie programma en nazorgtraject aangeboden.

Klinieken
📍 Bilthoven
📍 Portugal

🚌 Al onze locaties zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Behandeling verslaving in de avonduren

Heb je een baan of volg je nog een studie? Dan kun je ook in de avonduren na werktijd bij ons terecht. Wij bieden één avond in de week ambulante groepsbehandeling aan tot 21:00 ’s avonds.

Cocaïneverslaving

Herstellen van een cocaïneverslaving doe je niet alleen. Er is professionele hulp beschikbaar en wij bieden jou die graag aan. Elk mens is anders; onze zorg is maatwerk. Samen met jou bepalen wij welke behandeling voor jouw cocaïneverslaving het beste is.

Neem contact met ons op via 020 231 00 00.

Herstel is echt mogelijk!

De motivatie tot herstel die van jou nodig is, mag je niet onderschatten. Het is erg belangrijk dat je je aan de afspraken houdt en bereid bent verandering in jouw leven aan te brengen. Met onze ervaring en deskundigheid, jouw wens beter te worden en ons uitgebreid behandelprogramma, kun jij je leven weer op de rails krijgen.

Opname kliniek

Mocht een ambulante of deeltijd behandeling in jouw situatie niet voldoende zijn, bieden wij nog 7, 14, 28 of 35-daagse behandelingen aan in één van onze klinieken. Tijdens de intake geven wij je graag advies wat voor jou het beste is en leggen wij uit hoe wij jou kunnen helpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Er is hulp; laat ons je helpen!

Meld je hieronder aan bij GGZ Interventie of bel voor vragen naar: 020 – 231 00 00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons