Verslavingszorg in Amsterdam

Herstel van jouw verslaving in Amsterdam. Wij behandelen de ziekte van verslaving aan: alcohol, drugs, medicatie en gokken.

In Amsterdam is onze hoofdkantoor gevestigd met 20 tot 25 medewerkers. De behandellocatie is goed bereikbaar per auto of openbaar vervoer. Op maandag en woensdag kun je hier ook in de avonduren na werktijd terecht voor jouw deeltijd behandeling. Mocht je een detox of klinische behandeling nodig hebben, kun je terecht in onze eigen kliniek in Bilthoven. Onze zorg wordt vergoed door de zorgverzekering.

Behandelingen verslaving

GGZ Interventie Amsterdam

Johannes Vermeerstraat 24
1071 DR Amsterdam

Tel: 020 – 231 00 00
Fax: 020 – 231 00 09
E-mail: info@ggzinterventie.nl

Hulp aanvragen
Bel: 020 – 231 00 00Openingstijden

Wij zijn op werkdagen van 08:00 tot 17:30 geopend. Wil je ons buiten werktijden contacten, kun je online chatten (als we online zijn, zie je onderin de site een knop) of je kan ons een e-mail sturen: info@ggzinterventie.nl

De kosten van de behandeling worden vergoed vanuit de in Nederland verplichte basisverzekering. Lees meer over de kosten & vergoedingen voor verslavingszorg.

Afkicken van jouw verslaving in Amsterdam

Wij behandelen de ziekte van verslaving. Als jij verslaafd bent aan alcohol, drugs, medicatie of gokken, kun je bij ons in behandeling. Wij bieden verslavingszorg in Amsterdam in de vorm van ambulante (deeltijd) behandelingen. Mocht een klinische behandeling voor jou beter zijn, dan kun je terecht in onze eigen afkickkliniek in Bilthoven of in onze afkickkliniek in Portugal.

Behandeling verslaving in Amsterdam

Verslaving is een ziekte. Plotseling zelf stoppen met alcohol, drugs of medicijnen kan gevaarlijk zijn. Het is altijd raadzaam dit onder medische en professionele begeleiding te doen. Afhankelijk van de eigenschappen van de verslaving kan de behandeling ambulant (deeltijd) in Amsterdam of klinisch in Bilthoven. Na een succesvolle behandeling, kan de nazorg in Amsterdam plaatsvinden. Het nazorgtraject duurt minimaal 3 maanden. De nazorg bestaat uit groeps- en individuele sessies, de frequentie wordt persoonlijk vastgesteld in overleg met jouw behandelaar. Kies voor de beste verslavingszorg in Amsterdam!

Hulp bij verslaving in regio Amsterdam

Wij behandelen de volgende verslavingen:

De behandeling van verslaving wordt vergoed door de zorgverzekering. Echter, verslavingen aan softdrugs en gedrag (zoals gamen / internet) wordt helaas niet vergoed. Tenzij dit in combinatie is met alcohol of harddrugs. Particuliere verslavingszorg is dan wel mogelijk. Neem gerust contact op als je hier meer over wilt weten. Bel: 020 – 231 00 00 of e-mail: info@ggzinterventie.nl

Behandellocaties verslaving

Naast onze verslavingszorg in Amsterdam, hebben wij locaties door heel Nederland en breiden wij uit!
Je kan terecht in:

  • Amsterdam (intake, ambulant en nazorg)
  • Bilthoven (ambulant en klinische opnames)
  • Breda (intake, ambulant en nazorg)
  • Eindhoven (intake, ambulant en nazorg)
  • Leeuwarden (intake, ambulant en nazorg)
  • Portugal (klinische opnames)

Afspraak maken in Amsterdam voor hulp bij verslaving

Wil je een intakegesprek aanvragen in Amsterdam?
Bel ons gerust op: 020 – 231 00 00 of stuur een e-mail: info@ggzinterventie.nl
Je kan ook onze intake aanvraagformulier invullen, dan bellen wij jou terug.

Stel jouw vraag of bel nu: 020 – 231 00 00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2023 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons