Verslavingszorg in Leeuwarden, Friesland

Herstel van jouw verslaving in Leeuwarden. Wij behandelen de ziekte van verslaving aan: alcohol, drugs, medicatie en gokken.

Ook in Friesland kun je terecht voor verslavingshulp in onze locatie in Leeuwarden. Op onze locatie in Friesland bieden wij intakegesprekken, ambulante deeltijd behandelingen en intensieve nazorg aan. Je kan jouw behandeling naast jouw werk volgen want wij zijn ook in de avonduren geopend. In overleg zijn weekenden eventueel ook een mogelijkheid. Mocht je een klinische behandeling nodig hebben, kun je terecht in onze eigen kliniek in Bilthoven.

Behandelingen verslaving

GGZ Interventie Leeuwarden

Willemskade 23
8911 AX Leeuwarden

Tel: 058 – 203 74 54
E-mail: info@ggzinterventie.nl

Hulp aanvragen
Bel: 058 – 203 74 54Openingstijden

Wij zijn op werkdagen van 08:00 tot 17:30 bereikbaar. Wil je ons buiten werktijden contacten, kun je online chatten (als we online zijn, zie je onderin de site een knop) of je kan ons een e-mail sturen: info@ggzinterventie.nl

De kosten van de behandeling worden vergoed vanuit de in Nederland verplichte basisverzekering. Lees meer over de kosten & vergoedingen voor verslavingszorg.

Afkicken van jouw verslaving in Leeuwarden

Wij behandelen de ziekte van verslaving. Als jij verslaafd bent aan alcohol, drugs, medicatie of gokken, kun je bij ons in behandeling. Wij bieden ambulante behandelingen in Leeuwarden. Mocht een klinische behandeling voor jou beter zijn, dan kun je terecht in onze eigen kliniek in Bilthoven of in onze kliniek in Portugal.

Behandeling verslaving in Leeuwarden

Verslaving is een ziekte. Plotseling zelf stoppen met alcohol, drugs of medicijnen kan gevaarlijk zijn. Het is altijd raadzaam dit onder medische en professionele begeleiding te doen. Afhankelijk van de eigenschappen van de verslaving kan de behandeling ambulant (deeltijd) in Leeuwarden of klinisch in Bilthoven. Na een succesvolle behandeling, kan de nazorg in Leeuwarden plaatsvinden. Het nazorgtraject duurt minimaal 3 maanden. De nazorg bestaat uit groeps- en individuele sessies, de frequentie wordt persoonlijk vastgesteld in overleg met jouw behandelaar.

Hulp bij verslaving in Friesland

Wij behandelen de volgende verslavingen:

De behandeling van verslaving wordt vergoed door de zorgverzekering. Echter, verslavingen aan softdrugs en gedrag (zoals gamen / internet) wordt helaas niet vergoed. Tenzij dit in combinatie is met alcohol of harddrugs. Particuliere verslavingszorg is dan wel mogelijk. Neem gerust contact op als je hier meer over wilt weten. Bel: 058 – 203 74 54 of e-mail: info@ggzinterventie.nl

Behandellocaties verslaving

Naast onze locatie in Leeuwarden, hebben wij locaties door heel Nederland en breiden wij uit!
Je kan terecht in:

  • Amsterdam (intake, ambulant en nazorg)
  • Bilthoven (ambulant en klinische opnames)
  • Breda (intake, ambulant en nazorg)
  • Eindhoven (intake, ambulant en nazorg)
  • Leeuwarden (intake, ambulant en nazorg)
  • Portugal (klinische opnames)

Afspraak maken in Leeuwarden voor hulp bij verslaving

Wil je een intakegesprek aanvragen in Leeuwarden?
Bel ons gerust op: 058 – 203 74 54 of stuur een e-mail: info@ggzinterventie.nl
Je kan ook onze intake aanvraagformulier invullen, dan bellen wij jou terug.

Stel jouw vraag of bel nu: 020 – 231 00 00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2022 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons