Verslavingszorg in Eindhoven

Herstel van jouw verslaving in Eindhoven. Wij behandelen de ziekte van verslaving aan: alcohol, drugs, medicatie en gokken.

In Eindhoven kun je terecht voor een intakegesprek, ambulante (deeltijd) behandeling en voor jouw nazorgtraject. Mocht je een detox of klinische behandeling nodig hebben, kun je terecht in onze eigen kliniek in Bilthoven. Onze zorg wordt vergoed door de zorgverzekering.

Behandelingen verslaving

Afkicken in Noord-Brabant

Heb jij de ziekte van verslaving, dan kun je bij ons terecht in Eindhoven. GGZ Interventie heeft 5 behandellocaties in Nederland en Portugal waar de ziekte van verslaving wordt behandeld. In Nederland hebben wij een eigen afkickkliniek in Bilthoven. Hier kun je ook terecht voor een detox voordat de behandeling start. Wij bieden een zeer intensieve nazorgtraject. Deze kun je bij jou in de buurt volgen.

Je kan bij ons terecht voor alcoholverslaving, drugsverslavingen, medicijnverslaving, en gokverslaving. De behandeling van een drank- of drugsverslaving wordt vergoed door de zorgverzekering. Daarnaast bieden wij nu ook particuliere zorg.

 

GGZ Interventie Eindhoven

Dr. Berlagelaan 22 (2e etage)
5622 HD Eindhoven

Tel: 040 – 20 92 173
E-mail: info@ggzinterventie.nl

Hulp aanvragen
Bel: 040 – 20 92 173

Openingstijden

Wij zijn op werkdagen van 08:00 tot 17:30 geopend. Wil je ons buiten werktijden contacten, kun je online chatten (als we online zijn, zie je onderin de site een knop) of je kan ons een e-mail sturen: info@ggzinterventie.nl


 

De kosten van de behandeling worden vergoed vanuit de in Nederland verplichte basisverzekering. Lees meer over de kosten & vergoedingen voor verslavingszorg.

Afkicken van jouw verslaving in Eindhoven

Wij behandelen de ziekte van verslaving. Als jij verslaafd bent aan alcohol, drugs, medicatie of gokken, kun je bij ons in behandeling. Wij bieden ambulante behandelingen in Eindhoven. Mocht een klinische behandeling voor jou beter zijn, dan kun je terecht in onze eigen kliniek in Bilthoven of in één van onze klinieken in Portugal.

Behandeling verslaving in Eindhoven

Verslaving is een ziekte. Plotseling zelf stoppen met alcohol, drugs of medicijnen kan gevaarlijk zijn. Het is altijd raadzaam dit onder medische en professionele begeleiding te doen. Afhankelijk van de eigenschappen van de verslaving kan de behandeling ambulant (deeltijd) in Eindhoven of klinisch in Bilthoven. Na een succesvolle behandeling, kan de nazorg in Eindhoven plaatsvinden. Het nazorgtraject duurt minimaal 3 maanden. De nazorg bestaat uit groeps- en individuele sessies, de frequentie wordt persoonlijk vastgesteld in overleg met jouw behandelaar.

Hulp bij verslaving in Noord-Brabant

Wij behandelen de volgende verslavingen:

De behandeling van verslaving wordt vergoed door de zorgverzekering. Echter, verslavingen aan softdrugs en gedrag (zoals gamen / internet) wordt helaas niet vergoed. Tenzij dit in combinatie is met alcohol of harddrugs. Particuliere verslavingszorg is dan wel mogelijk. Neem gerust contact op als je hier meer over wilt weten. Bel: 040 – 20 92 173 of e-mail: info@ggzinterventie.nl

Behandellocaties verslaving

Naast onze locatie in Eindhoven, hebben wij locaties door heel Nederland en breiden wij uit!
Je kan terecht in:

  • Amsterdam (intake, ambulant en nazorg)
  • Bilthoven (ambulant en klinische opnames)
  • Breda (intake, ambulant en nazorg)
  • Eindhoven (intake, ambulant en nazorg)
  • Leeuwarden (intake, ambulant en nazorg)
  • Portugal (klinische opnames)

Afspraak maken in Eindhoven voor hulp bij verslaving

Wil je een intakegesprek aanvragen in Eindhoven?
Bel ons gerust op: 040 – 20 92 173 of stuur een e-mail: info@ggzinterventie.nl
Je kan ook onze intake aanvraagformulier invullen, dan bellen wij jou terug.

Stel jouw vraag of bel nu: 020 – 231 00 00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2023 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons