De eerste aflevering van “Verslaafd!”; Het verhaal van Arie
De eerste aflevering van “Verslaafd!”; Het verhaal van Arie.
Lees verderNieuws over de verslavingszorg, onze afkickklinieken en behandelmethodes. GGZ Interventie behandeld de ziekte van verslaving.
De eerste aflevering van “Verslaafd!”; Het verhaal van Arie.
Lees verderVoor een nieuw seizoen “Verslaafd!” op Videoland stapt Ewout Genemans samen met onze collega Maarten Dammers in de levens van verslaafden én hun familieleden.
Lees verderDit artikel heeft Stoptober onder de spotlight geplaatst, een initiatief dat mensen aanmoedigt om voorgoed afscheid te nemen van het roken en een gezond, rookvrij leven te omarmen.
Lees verderOntdek de waarheid achter gokverslaving: 10 leugens die mensen vertellen. Krijg inzicht en hulp om te herstellen van een verslaving. Neem vandaag nog contact op met GGZ Interventie.
Lees verderToenemende acceptatie van harddrugs onder jongeren (44%), vooral XTC, MDMA en cocaïne. Bewustwording en preventie zijn essentieel. Als verslavingskliniek zetten wij in op ondersteuning en veiligheid.
Lees verderEen belangrijke mijlpaal in de strijd tegen gokverslaving en biedt hoop op herstel voor zij die worstelen met deze uitdagende verslaving.
Lees verderKoop je tickets voor Dag van Herstel 2022! Datum: zaterdag 3 september 2022Locatie: Congrescentrum 1931 in ‘s-HertogenboschKosten: € 29,50 p.p.Koop je tickets Op zaterdag 3 september vindt de vijfde editie van de Dag van Herstel plaats in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. Kom jij ook? Kijk hieronder het filmpje van vorig jaar. Programma Dag van […]
Lees verderHet team van GGZ Interventie wenst jullie allen hele fijne, warme en gezellige feestdagen en een gelukkig en gezond 2022. 2021 was wederom een uitdagend jaar. De pandemie is nog steeds niet voorbij. En in het nieuws waren er weinig fijne berichten. Maar gelukkig zijn er ook lichtpunten geweest 🌟 Wij hebben veel mensen met […]
Lees verderHet is voor het eerst sinds de jaren ’90 dat de overheid een campagne start om bewuster om te gaan met alcohol. De Dranquilo-campagne laat zien dat geen of minder alcohol drinken heel normaal is en dat je niet buiten de groep valt als je niet meedrinkt. Dranquilo doen, is gezond! De term dranquilo komt van het Spaanse woord ‘tranquilo’, wat ‘kalm aan’ betekent. Als je – korter of langer – geen alcohol drinkt, kun je dat aangeven door te zeggen: “Ik ben dranquilo.” of “Vanavond doe ik lekker dranquilo”.
Lees verderZuid-Afrika heeft afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld voor Nederlandse patiënten die behandeld moeten worden voor verslaving, en bij wie het risico op terugval tijdens behandeling in Nederland hoog ingeschat wordt. Door de huidige maatregelen i.h.k.v. de corona-crisis en de onvoorspelbaarheid van verdere reisbeperkingen worden patiënten nu gerepatrieerd naar Nederland.
Lees verder