Intake

Iedere behandeling bij GGZ Interventie start met een intake. De intake bestaat uit 2 delen. Het eerste deel is een intakegesprek met één van onze psychologen die in kaart brengt wat jouw hulpvraag is en welke problemen er spelen. Tevens wordt er gekeken naar jouw verleden en thuissituatie. Jouw eigen wensen worden ook besproken, bijvoorbeeld een behandeling naast je werk.

Na dit gesprek volgt een gesprek met één van onze regiebehandelaren. Dit is een psychiater, verslavingsarts, BIG geregistreerde psycholoog of verpleegkundig specialist. Er wordt dan dieper ingegaan op bepaalde onderwerpen en er wordt samen gekeken welke behandelmogelijkheid het beste bij je past.

Na deze gesprekken wordt het behandelvoorstel in het multidisciplinaire team besproken en komt er een definitief behandeladvies. Het definitieve behandeladvies bespreekt je casemanager telefonisch met jou.

Bij een intakegesprek dien je de volgende documenten mee te brengen:

  • Geldig legitimatie (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart)
  • (Kopie) polis blad zorgverzekering
  • Verwijsbrief van de huisarts

Belangrijk

Zonder de genoemde documenten en geldige verwijsbrief kunnen wij de intake niet door laten gaan!

⚠️ Mocht je niet voor jouw afgesproken intakegesprek komen opdagen of je annuleert jouw afspraak niet minimaal 24 uur van te voren, wordt € 100 in rekening gebracht.

Cocaïneverslaving

Herstellen van een cocaïneverslaving doe je niet alleen. Er is professionele hulp beschikbaar en wij bieden jou die graag aan. Elk mens is anders; onze zorg is maatwerk. Samen met jou bepalen wij welke behandeling voor jouw cocaïneverslaving het beste is.

Neem contact met ons op via 020 231 00 00.

Behandelplan

In de eerste behandelsessie(s) worden o.a. aandacht besteed aan het maken van een behandelplan. In dit plan staat de beschrijvende behandeldiagnose, het beschrijvend behandeladvies, de DSM 5 classificatie, en de samen geformuleerde behandeldoelstellingen.

Aandacht voor de familie / naasten

GGZ Interventie besteedt ook aandacht aan de familie en andere naasten. Uit ervaring weten wij dat er bij naasten een hoop vragen zijn. Wij organiseren dan ook regelmatig een familiedag naast het systeemgesprek.

Meld je hieronder aan bij GGZ Interventie of bel voor vragen naar: 020 – 231 00 00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons