Familiedag

Wij hechten veel waarde aan de betrokkenheid van familie en/of naasten bij jouw behandeling.

Bij GGZ Interventie realiseren we ons dat verslaving niet alleen het individu treft, maar ook de geliefden eromheen. Families ervaren vaak indrukwekkende uitdagingen en emotionele achtbanen terwijl ze hun dierbaren zien strijden tegen verslaving. Om families actief te betrekken in het herstelproces van hun dierbaren, organiseren we de Familiedag.

Cocaïneverslaving

Herstellen van een cocaïneverslaving doe je niet alleen. Er is professionele hulp beschikbaar en wij bieden jou die graag aan. Elk mens is anders; onze zorg is maatwerk. Samen met jou bepalen wij welke behandeling voor jouw cocaïneverslaving het beste is.

Neem contact met ons op via 020 231 00 00.

Informatiemiddag voor familie

Tijdens deze speciale dag verwelkomen we gezinnen met emoties variërend van bezorgdheid tot hoop. De Familiedag bij GGZ Interventie omvat informatieve lezingen over verslaving, herstel en de rol van families. We zijn ervan overtuigd dat educatie een sleutelrol speelt bij het bevorderen van begrip en het bieden van praktische tools voor zowel patiënten als hun dierbaren.

De Familiedag benadrukt het belang van samenwerking en het delen van ervaringen binnen onze gemeenschap. We begrijpen dat herstel niet slechts een individuele reis is, maar een collectieve inspanning. Door als gemeenschap samen te werken, kunnen we onze dierbaren ondersteunen op hun weg naar herstel en genezing.

Bij GGZ Interventie geloven wij namelijk in de kracht van empathie, begrip en gemeenschap als drijvende krachten achter herstel.

Systeemgesprek met jouw naaste

Naast deze informatiemiddag bieden wij ook de mogelijkheid voor een gesprek met naasten. Dit gesprek is ervoor om meer inzicht te krijgen in de verslaving en het gedrag van jouw naaste. Dit gesprek is altijd met een andere behandelaar dan de behandelaar van jouw naaste. Dit gesprek wordt in overleg ingepland.

Vragen?

Wij zijn altijd bereid tot het toelichten van ons behandelprogramma en het beantwoorden van vragen. Hiervoor kan contact opgenomen worden met ons casemanagement via 020 – 231 00 00 of via [email protected]

Meld je hieronder aan bij GGZ Interventie of bel voor vragen naar: 020 – 231 00 00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons