Ondersteuning voor familie

Familiedag

Wij vinden het erg belangrijk om de familie en/of naasten te betrekken bij jouw behandeling.

Uit ervaring weten wij dat er heel veel op je afkomt als je dierbare in behandeling gaat. Er ontstaan verschillende emoties. Misschien ben je opgelucht maar ook angstig? Hoe moet het nu als je kind, partner of ouder straks weer thuis is? Om de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en je te begeleiden, organiseren we een familiedag en systeemgesprekken.

Kosten & Vergoedingen

De behandeling wordt vergoed vanuit de in Nederland verplichte basisverzekering.
ℹ️ Lees meer over de kosten & vergoedingen.

Informatiemiddag voor familie

De familiedag wordt maandelijks georganiseerd. Dit is een informatiemiddag waar er gesproken wordt over wat verslaving nu precies is en wat je kunt doen om je naaste zo goed mogelijk te helpen. Je krijgt hierdoor handvatten en de gelegenheid om vragen te stellen.

Systeemgesprek met jouw naaste

Naast deze informatiemiddag bieden wij ook de mogelijkheid voor een gesprek met naasten. Dit gesprek is ervoor om meer inzicht te krijgen in de verslaving en het gedrag van jouw naaste. Dit gesprek is altijd met een andere behandelaar dan de behandelaar van jouw naaste. Dit gesprek wordt in overleg ingepland.

Vragen?

Wij zijn altijd bereid tot het toelichten van ons behandelprogramma en het beantwoorden van vragen. Hiervoor kan contact opgenomen worden met ons casemanagement via 020 – 231 00 00 of via info@ggzinterventie.nl

Stel jouw vraag of bel nu: 020 – 231 00 00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2023 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons