Behandellocatie: Eikenstein

Cocaïneverslaving

Herstellen van een cocaïneverslaving doe je niet alleen. Er is professionele hulp die wij je graag aanbieden. Elk mens is anders en onze zorg is maatwerk. Samen met jou bepalen wij welke behandeling voor jouw cocaïneverslaving het beste past.

Wij helpen je stoppen met cocaïne!

Toegeven dat je een probleem hebt, is de eerste grote stap die je kunt maken. Zonder hulp is het stoppen met gebruiken erg moeilijk. Wij bieden professionele verslavingszorg en hebben al talrijke mensen geholpen met het overwinnen van hun cocaïneverslaving.

Behandeling cocaïneverslaving

Wij bieden professionele hulp bij een verslaving aan cocaïne.

Bij een cocaïneverslaving zijn zo snel mogelijk veranderingen noodzakelijk om de negatieve gevolgen van de verslaving tegen te gaan. Afhankelijk van jouw situatie, wordt besloten of een klinische opname nodig is of dat je ambulant geholpen kan worden. Tijdens de eerste intake, kunnen wij je meer vertellen over de behandeling voor cocaïneverslaving en adviseren wij welke methode voor jou het beste is.

De kosten van de behandeling worden vergoed vanuit de in Nederland verplichte basisverzekering. Lees meer over de kosten & vergoedingen voor verslavingszorg.

Je staat er niet alleen voor

Ons team bestaat uit ervaren psychologen, psychiaters, counselors, verpleegkundigen en ervaringsdeskundigen. Onze ervaringsdeskundigen hebben vaak zelf ook de ziekte van verslaving overwonnen en begrijpen daarom heel goed wat je doormaakt. Zij begeleiden je stap voor stap. Ons doel is jou zo snel maar vooral zo goed mogelijk te behandelen waardoor je weer gezond jouw leven weer kan oppakken. Met onze uitstekende nazorg en door het betrekken van familie bij de behandeling, wordt terugval zo goed als mogelijk voorkomen. Je staat er niet alleen voor!

Verslaafd aan cocaïne

Cocaïneverslaving behoort tot één van de veelvoorkomende drugsverslavingen. Cocaïne wordt in alle bevolkingslagen gebruikt. Zo is het gebruiken van cocaïne populair in het partycircuit maar ook in het bedrijfsleven.

Deze drug zorgt voor een ‘high’ gevoel en als het gevoel is uitgewerkt ontstaat er een tegenovergestelde effect daarvan.

Gevaren van cocaïne

Afhankelijkheid van deze drug kan leiden tot ernstige gevolgen van de gezondheid die kunnen leiden tot fysieke –en psychische klachten en niet zelden tot de dood. Bij een cocaïneverslaving zijn zo snel mogelijke veranderingen noodzakelijk om de negatieve gevolgen van cocaïneverslaving tegen te gaan.

Verder lezen over cocaïneverslaving

Stel jouw vraag of bel nu: 020 – 231 00 00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2022 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons