Opname in onze Verslavingskliniek

Bij GGZ Interventie bieden we gespecialiseerde klinische opnames aan in onze afkickklinieken, zowel in Nederland als in het zonnige Portugal. Onze benadering is gebaseerd op het bewezen effectieve 12-stappen Minnesota model, aangevuld met een breed scala aan ondersteunende therapieën zoals individuele- en groepssessies, creatieve therapie, sport, en meditatie, allemaal ontworpen om jouw herstelproces te ondersteunen en te versterken.

Klinisch Verblijf: Wat te verwachten?

Vanaf het eerste moment dat je onze kliniek binnenstapt, word je verwelkomd door onze hoofdverpleging. Zij zal met jou een persoonlijk gesprek aangaan over jouw verslaving, luisteren naar je ervaringen, en je verwachtingen in kaart brengen. Dit zorgt ervoor dat je vanaf dag één de hoogste kwaliteit van zorg ontvangt, perfect afgestemd op jouw individuele situatie.

Onze afkickklinieken zijn ingericht als een veilige en ondersteunende omgeving waar je zowel aan je fysieke als emotionele herstel kunt werken. We begrijpen het belang van persoonlijke zorg en bieden daarom individuele therapieën. Deze sessies worden geleid door deskundige therapeuten die gespecialiseerd zijn in verslavingszorg en die je helpen de onderliggende oorzaken van je verslaving te begrijpen en aan te pakken.

Naast de individuele therapieën neem je ook deel aan groepssessies. Deze zijn ontworpen om inzicht te geven in de aard van verslaving en om strategieën te ontwikkelen voor langetermijnherstel. In deze sessies vind je herkenning, steun en motivatie bij anderen die vergelijkbare uitdagingen doormaken.

Bij elke stap van je herstelproces ben je verzekerd van een begripvolle benadering en professionele ondersteuning, gericht op het bouwen van een solide fundament voor een leven vrij van verslaving.

Afkicken in Nederland

In Nederland hebben wij een verslavingskliniek in Bilthoven. De afkickkliniek biedt een 14 of 28 dagen behandelprogramma aan. Voorafgaande van jouw behandeling is soms een detox noodzakelijk. De behandeling wordt vergoed door de zorgverzekering.

🏥 Kliniek Bilthoven

👧🏻 Benieuwd hoe een dag in een kliniek eruit ziet?
Lees het verhaal van Charissa. Zij mocht 1 dag meelopen en deelde haar ervaring: Een dag in de kliniek.

Afkicken in Portugal

Soms is het prettig te herstellen in een omgeving ver weg van jouw huidige situatie. Een plek waar je echt tot rust kunt komen.

🏥 Kliniek Portugal

Wij begeleiden jouw complete behandelproces. Van eerste intake in Nederland tot opname in een afkickkliniek. Wij besteden veel aandacht aan het nazorg traject en betrekken wij jouw familie in het proces.

Meld je hieronder aan bij GGZ Interventie of bel voor vragen naar: 020 – 231 00 00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons