Behandellocatie: Rustenburg

Kliniekopname verslaving

Voor een kliniekopname hebben wij onze eigen gespecialiseerde verslavingsklinieken in Nederland en Zuid-Afrika.

Onze afkickklinieken werken volgens het 12-stappen Minnesota model. Het programma bestaat onder andere uit individuele- en groepsessies en het gezamenlijk bezoeken van de 12-stappen meetings. Ook is er de mogelijkheid om te sporten, creatieve therapie en meditatie te volgen.

Gemiddeld duurt een verblijf in de kliniek 6 weken met aansluitend een nazorgtraject.

De kosten van de behandeling worden vergoed vanuit de in Nederland verplichte basisverzekering. Lees meer over de kosten & vergoedingen voor verslavingszorg.

Afkicken in Nederland

In Nederland hebben wij een verslavingskliniek in Bilthoven. De afkkickkliniek biedt een 10 tot 14 dagen behandelprogramma aan en onze  een 28-daagse behandeling. Tevens kun je bij ons een detox traject ondergaan, wat bij verslavingen aan alcohol, GHB, sommige medicijnen en drugs noodzakelijk is.

Wij werken nauw samen met gespecialiseerde afkickklinieken waardoor onze wachttijden zéér kort zijn. Bij spoed kunnen wij altijd zeer snel overgaan tot opname in één van onze eigen klinieken of één van onze partnerklinieken.

Afkicken in Zuid-Afrika

Soms is het prettig te herstellen in een omgeving ver weg van jouw huidige situatie. Een plek waar je echt tot rust kunt komen, midden in de natuur. In Zuid Afrika hebben wij onze eigen afkickkliniek ‘Rustenburg’ en werken wij daarnaast samen met Tharagay Manor. Beide klinieken hebben uitstekende faciliteiten en behandeling vindt plaats in groepsverband. Er wordt een eigen bijdrage van €1.500 gevraagd, om de kosten van je vliegticket te dekken. De behandeling zelf wordt vergoed door de zorgverzekering.

Onze verslavingstherapeuten spreken Engels (verstaan Nederlands). Enige beheersing van de Engelse taal is wel noodzakelijk. Verder zijn er gespecialiseerde artsen die jouw gezondheid en psychische welstand bewaken.

Wij begeleiden jouw complete herstelproces. Van eerste intake in Nederland tot opname in een afkickkliniek. Wij besteden veel aandacht aan het nazorg traject en betrekken wij jouw familie in het proces.

 

Stel jouw vraag of bel nu: 020 – 231 00 00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2020 GGZ Interventie

Nu hulp

Bel ons