Kliniekopname verslaving

Kliniekopname verslaving

Voor een klinische opname hebben wij onze eigen gespecialiseerde afkickklinieken in Nederland en Portugal.

Onze afkickklinieken werken volgens het 12-stappen Minnesota model. Het programma bestaat onder andere uit individuele- en groepsessies en het gezamenlijk bezoeken van de 12-stappen meetings. Ook is er de mogelijkheid om te sporten, creatieve therapie en meditatie te volgen.

Gemiddeld duurt een verblijf in de kliniek 28 dagen tot 6 weken met aansluitend een nazorgtraject.

De kosten van de behandeling worden vergoed vanuit de in Nederland verplichte basisverzekering. Lees meer over de kosten & vergoedingen voor verslavingszorg.

Afkicken in Nederland

GGZ Interventie Bilthoven

In Nederland hebben wij een verslavingskliniek in Bilthoven. De afkickkliniek biedt een 14 of 28 dagen behandelprogramma aan. Voorafgaande van jouw behandeling is soms een detox noodzakelijk. De behandeling wordt vergoed door de zorgverzekering.

Benieuwd hoe een dag in een kliniek eruit ziet?
Lees het verhaal van Charissa. Zij mocht 1 dag meelopen en deelde haar ervaring: Een dag in de kliniek.

Afkicken in Portugal

Soms is het prettig te herstellen in een omgeving ver weg van jouw huidige situatie. Een plek waar je echt tot rust kunt komen, midden in de natuur. In Portugal bieden wij binnenkort in een luxe afkickkliniek klinische behandelingen aan voor verslaving. De kliniek heeft uitstekende faciliteiten en de behandeling vindt plaats in groepsverband.

Onze verslavingstherapeuten spreken Engels (verstaan Nederlands). Enige beheersing van de Engelse taal is wel noodzakelijk. Verder zijn er gespecialiseerde artsen die jouw gezondheid en psychische welstand bewaken.

Wij begeleiden jouw complete herstelproces. Van eerste intake in Nederland tot opname in een afkickkliniek. Wij besteden veel aandacht aan het nazorg traject en betrekken wij jouw familie in het proces.

Stel jouw vraag of bel nu: 020 – 231 00 00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2023 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons