Kliniekopname verslaving

Kliniekopname verslaving

Voor een klinische opname hebben wij onze eigen gespecialiseerde afkickklinieken in Nederland en Zuid-Afrika.

Onze afkickklinieken werken volgens het 12-stappen Minnesota model. Het programma bestaat onder andere uit individuele- en groepsessies en het gezamenlijk bezoeken van de 12-stappen meetings. Ook is er de mogelijkheid om te sporten, creatieve therapie en meditatie te volgen.

Gemiddeld duurt een verblijf in de kliniek 6 weken met aansluitend een nazorgtraject.

De kosten van de behandeling worden vergoed vanuit de in Nederland verplichte basisverzekering. Lees meer over de kosten & vergoedingen voor verslavingszorg.

Afkicken in Nederland

In Nederland hebben wij een verslavingskliniek in Bilthoven. De afkickkliniek biedt een 7, 14 of 28 dagen behandelprogramma aan. Voorafgaande van jouw behandeling is soms een detox noodzakelijk.

Benieuwd hoe een dag in een kliniek eruit ziet?
Lees het verhaal van Charissa. Zij mocht 1 dag meelopen en deelde haar ervaring: Een dag in de kliniek.

Afkicken in Zuid-Afrika

Soms is het prettig te herstellen in een omgeving ver weg van jouw huidige situatie. Een plek waar je echt tot rust kunt komen, midden in de natuur. In Zuid Afrika hebben wij onze eigen afkickkliniek. De kliniek heeft uitstekende faciliteiten en de behandeling vindt plaats in groepsverband.

Eigen bijdrage
Er wordt een eigen bijdrage van €1.500 gevraagd, om de kosten van je vliegticket te dekken. De behandeling zelf wordt vergoed door de zorgverzekering.

Onze verslavingstherapeuten spreken Engels (verstaan Nederlands). Enige beheersing van de Engelse taal is wel noodzakelijk. Verder zijn er gespecialiseerde artsen die jouw gezondheid en psychische welstand bewaken.

Wij begeleiden jouw complete herstelproces. Van eerste intake in Nederland tot opname in een afkickkliniek. Wij besteden veel aandacht aan het nazorg traject en betrekken wij jouw familie in het proces.

 

Stel jouw vraag of bel nu: 020 – 231 00 00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2020 GGZ Interventie

Nu hulp

Bel ons