Achter de schermen in onze kliniek

Stap in de wereld van GGZ Interventie waar herstel en genezing centraal staat.

Hier, in het kloppende hart van onze verslavingskliniek in Bilthoven, onthullen we de verhalen die zelden verteld worden – verhalen die getuigen van doorzettingsvermogen, veerkracht en transformatie.

Onze verpleegkundige Willy (pseudoniem), opent de deuren tot een wereld vol uitdagingen en successen voor jullie. Ze deelt de momenten van pijn en overwinning, de lachbuien en de tranen, en laat zien hoe herstel echt tot stand komt in onze kliniek. Hier vind je geen fictie, alleen de echte, rauwe verhalen van mensen die hun leven transformeren. Welkom bij de “Achter de schermen in onze kliniek”.

De omdraai van Marieke

Toen Marieke ons verliet, zag ik een vrouw die er fris en uitgerust uitziet. Haar ogen stralen. Ze is vastberaden om haar herstel op de eerste plaats te zetten.

Lees verder

De onvergetelijke kerstdiners in onze kliniek!

Deze kerst vierden we in onze verslavingskliniek in Bilthoven met twee dagen van heerlijke diners, die samen zorgden voor een warme en onvergetelijke viering van verbondenheid en herstel. Benieuwd naar de foto’s? Bekijk ze hier

Lees verder

De kracht van meetings 

In deze blogpost duiken we dieper in de krachtige wereld van herstel en hoop, met een focus op de impact van 12-stappen meetings in onze verslavingskliniek in Bilthoven.

Lees verder

De post voor Karel

In deze boeiende blogpost beleven we een intens moment met Karel, een patiënt die emotioneel wordt tijdens een sessie. Ontdek hoe post en liefde een cruciale rol spelen in zijn keuze om te blijven.

Lees verder

Smullen met aandacht in onze kliniek!

Genieten van goed eten staat centraal in onze kliniek. We bieden gezonde maaltijden en heerlijke snacks aan, zodat onze patiënten leren om weer goed voor zichzelf te zorgen. Goede voeding is essentieel voor herstel, en het is geweldig om te zien hoe onze patiënten zich gezonder en energieker voelen.

Lees verder

Masker van Kees

Lees het verhaal achter de Masker van Kees, gemaakt door een patiënt uit onze verslavingskliniek in Bilthoven.

Lees verder
© 2024 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons