Ervaringsverhalen over verslaving

Lees de echte verhalen van verslaafden in herstel. Zij delen openhartig hun verhaal over het begin van hun verslaving tot hun herstel nu. Alle ervaringsverhalen zijn door de personen zelf geschreven.

Ervaringsverhaal van Chiel

“Ik ben Chiel en ik ben verslaafd. Mij is gevraagd om ervaring, kracht en hoop te delen in de vorm van mijn levensverhaal.” Lees het hele verhaal van Chiel.

Lees verder

Ervaringsverhaal van Banjer

“Wat ik anderen wil meegeven, is dat de eerste stap moeilijk kan zijn: toegeven dat je verslaafd bent. Wees eerlijk tegenover jezelf en zoek professionele hulp bij een verslavingszorginstelling.” Lees het hele verhaal van Banjer.

Lees verder

Ervaringsverhaal van Thijs

Ontdek het inspirerende levensverhaal van Thijs, dat begint in zijn jeugd en eindigt in een mooi leven in herstel. Thijs overwon zijn verslaving en bouwde een nieuw leven op, zelfs het herstellen van zijn relatie met zijn broertje na jaren van conflicten. Dit inspirerende verhaal toont de kracht van herstel en de mogelijkheid om het leven positief te veranderen na diepe dalen.

Lees verder

Ervaringsverhaal van Anna

Het verhaal over een geleidelijke ontwikkeling van een alcoholprobleem, beïnvloed door traumatische ervaringen, levensuitdagingen en eenzaamheid.

Lees verder

Ervaringsverhaal van Joost

“Het is echt de moeite waard in behandeling te gaan! Ook de keuze om na mijn opname met andere mensen met een verslaving in een safehouse te wonen vind ik heel waardevol.”

Lees verder

Ervaringsverhaal van Natalie

“Ik had nooit durven dromen dat ik zou leren om te leven in plaats van te overleven, dat ik bevrijd zou zijn. Ik gun jou alles wat ik ook heb mogen vinden!”

Lees verder
© 2023 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons