Crystal Meth verslaving

Crystal Meth verslaving

Crystal meth: crystal methamfetamine. Methamfetamine is een witte kristalvormige drug die je kan snuiven, roken of spuiten. Het is zeer verslavend en het effect kan van een paar uur tot een hele dag duren.

Crystal Meth, ook wel ICE, Shabu, IJs, Tina of alleen Crystal genoemd zorgt voor een langdurige roes van euforie, zelfvertrouwen, een verhoogd libido en energie. Het is een typische partydrug die vaak in het samenzijn van anderen wordt gebruikt. Bij het uitwerken van de drug maakt de euforie vaak plaats voor depressieve gevoelens. Crystal creëert hierdoor een afhankelijkheid die vernietigende gevolgen heeft. Naast bijwerkingen zoals hoofdpijn, verlies van eetlust, hallucinaties en angstgevoelens heeft Crystal op de lange termijn hevige complicaties, namelijk: een rottend gebit, een hoge bloeddruk en schade aan de aders van het hart en de hersenen met uiteindelijk de dood tot gevolg.

Helaas stijgt de populariteit van Crystal waardoor ook het aantal verslaafden toe neemt. Niet zelden is de verslaafde ook verslaafd aan andere middelen. Crystal is redelijk eenvoudig zelf te maken en hierdoor is de prijs niet al te hoog en de drug makkelijk te verkrijgen.

Wij helpen je stoppen met Cystal Meth!

Toegeven dat je een probleem hebt, is de eerste grote stap die je kunt maken. Zonder hulp is het stoppen met crystal erg moeilijk. Wij bieden professionele verslavingszorg en hebben al talrijke mensen geholpen met het overwinnen van hun drugsverslaving.

Behandeling Crystal Meth verslaving

Wij bieden professionele hulp bij een verslaving aan Crystal Meth.

Bij een Crystal Meth verslaving zijn zo snel mogelijk veranderingen noodzakelijk om de negatieve gevolgen van Crystal Meth tegen te gaan. Plotseling stoppen met drugs kan erg gevaarlijk zijn. Vaak is een detox behandeling eerst nodig. Afhankelijk van jouw situatie, wordt besloten of een klinische opname nodig is of dat je ambulant geholpen kan worden. Tijdens de eerste intake, kunnen wij je meer vertellen over de behandeling voor Crystal Meth verslaving en adviseren wij welke methode voor jou het beste is.

De kosten van de behandeling worden vergoed vanuit de in Nederland verplichte basisverzekering.
Lees meer over de kosten & vergoedingen voor verslavingszorg.

Je staat er niet alleen voor!

Ons team bestaat uit ervaren psychologen, psychiaters, counselors, verpleegkundigen en ervaringsdeskundigen. Onze ervaringsdeskundigen hebben vaak zelf ook de ziekte van verslaving overwonnen en begrijpen daarom heel goed wat je doormaakt. Zij begeleiden je stap voor stap. Ons doel is jou zo snel maar vooral zo goed mogelijk te behandelen waardoor je weer gezond jouw leven weer kan oppakken. Met onze uitstekende nazorg en door het betrekken van familie bij de behandeling, wordt terugval zo goed als mogelijk voorkomen. Je staat er niet alleen voor!

Crystal is zeer verslavend

Vanwege het effect en gevoel wat Crystal Meth vooroorzaakt, is de drug zeer verslavend.

Het enorme gevoel van euforie en libido verhogende effecten, maakt Crystal Meth een middel waar je snel aan verslaafd kan worden. Al na een paar keer gebruiken, word je naast psychisch verslaafd, lichamelijk verslaafd. Crystal is ook niet ongevaarlijk. Het is zeer schadelijk voor jouw lichaam en bij veelvuldig gebruik of hoge doseringen zelfs dodelijk.

Verder lezen over Crystal Meth verslaving

Herken jij je zelf in de symptomen of iemand die jou dierbaar is? Schroom niet contact met ons op te nemen. Je staat er niet alleen voor.

Stel jouw vraag of bel nu: 020 – 231 00 00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2021 GGZ Interventie

Nu hulp

Bel ons