Afkicken van Crystal meth (Tina)

Crystal Meth is erg verslavend dus is de kans dat je verslaafd wordt is zeer reëel.

Als je stopt met Tina, is de kans erg groot dat je last van ontwenningsverschijnselen zult krijgen.

De ontwenningsverschijnselen variëren van depressie, weinig energie tot ernstige slaap- en concentratieproblemen. Dit versterkt de zin om weer te gebruiken. Je voelt je lusteloos en geagiteerd. Goede begeleiding, steun en een detox behandeling is daarom belangrijk.

Afkicken in een kliniek

Van sommige verslavingen is het makkelijker afkicken dan anderen.

Je kan met bepaalde drugs niet zomaar stoppen. Je lichaam moet langzaam wennen aan de gestopte inname maar hiervoor zijn gelukkig medicijnen. Met sommige drugs kun je wel zelfstandig stoppen maar heb je geestelijke begeleiding nodig om een terugval te voorkomen. Laat ons je helpen om erge lichamelijke ontwenningsverschijnselen te voorkomen zodat jij je kunt concentreren op jouw herstel.

Wij hebben een afkickkliniek in Portugal en een eigen afkickkliniek in Nederland waar wij 14, 28 of 39-daagse behandelingen aanbieden waar je op een professionele wijze wordt begeleid bij het afkicken van Crystal meth. Goede zorg, professionele begeleiding, persoonlijk aandacht en uitstekende nazorg zijn voor ons net zo belangrijk als voor jou en jouw naasten.

De kosten van de behandeling worden vergoed vanuit de in Nederland verplichte basisverzekering. Lees meer over de kosten & vergoedingen voor verslavingszorg.

Ambulante hulp

GGZ Interventie biedt naast opname kliniek ook ambulante hulp. Elke verslaving is anders en ieder mens is anders. Tijdens het intakegesprek bespreken wij de opties en geven wij je advies welke behandeling het beste bij jou, jouw verslaving en situatie past. Zo kan het zijn dat je na een eerste afkick periode ambulant behandeld kunt worden. Maar soms is opname in een van onze klinieken in Nederland of Portugal beter. Dit overleggen wij eerst met jou.

Risico’s stoppen met Crystel meth (Tina)

Zelfstandig ontwennen van Crystal meth is niet altijd zonder risico. Dit is afhankelijk per persoon en de mate van de verslaving/middelenmisbruik. Maar professionele begeleiding is zeer raadzaam, zodat het afkicken van Crystal meth veilig en gecontroleerd gebeurt. Tevens verhoog je hiermee jouw succes met het afkicken van Crystal meth. De ontwenningsverschijnselen kunnen plots opkomen. Als je alleen probeert af te kicken kan het bij bepaalde drugs zeer gevaarlijk zijn.

Schakel professionele hulp in, bel 020 – 231 00 00 of e-mail [email protected]

Uitstekende nazorg

Ben je afgekickt van de Crystal meth dan sta je er niet alleen voor. Wij bieden een uitstekend nazorg traject. In de nazorg bieden wij je houvast en bouw je verder aan je herstel. De nazorg bestaat in ieder geval uit een wekelijkse individuele sessie met een therapeut en daarnaast bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan groepssessies die op gezette tijden plaatsvinden. Mocht er een indicatie of behoefte zijn aan meerdere contactmomenten, kan dit altijd uitgebreid worden.

Meld je hieronder aan bij GGZ Interventie of bel voor vragen naar: 020 – 231 00 00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons