Verslavingen

Wij bieden hulp aan mensen met een verslavings- of doseringsproblematiek. Verslaving is een behandelbare ziekte. Wij helpen je weer handvatten te geven in het leven waardoor jouw leven zal veranderen.

Wij bieden de eerste stap naar herstel door met jou aan het werk te gaan en kijken wat we voor jou en jouw dierbaren kunnen betekenen.

Vergoeding zorgverzekering

Lees hier meer over de kosten en vergoedingen van zorgverzekeraars.

Wat is een verslaving?

Een verslaving is lichamelijk en/of geestelijk afhankelijk zijn van één of meerdere middelen. De afhankelijkheid daarvan gaat gepaard met het gedwongen doorgaan gebruiken van het middel of middelen.

Twijfel je of er sprake is van een verslaving?
Doe de alcoholverslaving test!. Of de drugsverslaving test.

Advies

Vul geheel vrijblijvend het intakeformulier in

Verslaving is een lichamelijke en/of geestelijke ziekte die met de dag toeneemt.
Door de schaamte die de verslaafde kan ervaren zal hij/zij steeds meer geneigd te zijn zich te isoleren van zijn of haar familie, vrienden en omgeving. Het kan erg eng zijn om te erkennen dat je verslaafd bent en hulp daarbij nodig hebt. Hoe langer het proces van verbergen aanhoudt, hoe zwaarder en moeilijker jouw herstel wordt. Het is zelden dat men op eigen wilskracht met alcohol, drugs of een andere verslaving kan stoppen. Misschien heb jij dit al ervaren?

Bij GGZ Interventie staat samen centraal. Samen met elkaar lukt het. Je kan jouw isolement doorbreken door met GGZ Interventie een nieuw netwerk op te bouwen met mensen en specialisten die jou zullen begrijpen en ondersteunen.

Neem contact met ons op

Wij zijn er om jou te helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.