Drugsverslaving test

Wanneer je drugs niet meer recreatief kunt gebruiken, is er sprake van een drugsprobleem. Drugs kunnen al gauw een negatieve invloed uitoefenen op relaties, sportprestaties, jouw functioneren op werk of school, hobby’s en interesses. De gevolgen voor jou, maar zeker ook jouw omgeving, kunnen zeer ernstig zijn.

Ben ik verslaafd aan drugs?

Met onderstaande test kun je snel en anoniem inzicht krijgen in jouw drugsgebruik en of dit problematisch is. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je naar aanleiding van de testresultaten vragen zult hebben. Bel of email ons gerust geheel vrijblijvend. Wij beantwoorden graag jouw vragen. Die kun je direct na het invullen van de drugsverslavingstest invullen.

Stap 1 van 23 - VRAAG 1

De kosten van de behandeling worden vergoed vanuit de in Nederland verplichte basisverzekering. Lees meer over de kosten & vergoedingen voor verslavingszorg.

Diagnose drugsverslaving

Deze drugstest is bedoeld als een middel om meer inzicht te krijgen in jouw drugsgebruik. Het is niet bedoeld ter diagnose van een drugsverslaving; daarvoor consulteer je bij voorkeur eerst jouw huisarts of neem rechtstreeks contact op met GGZ Interventie.  We helpen je graag met jouw specifieke hulpvraag door middel van een intakegesprek.

Meld je hieronder aan bij GGZ Interventie of bel voor vragen naar: 020 – 231 00 00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons