GGZ Interventie is weer te zien in het programma “Verslaafd” op Videoland!

Voor een nieuw seizoen “Verslaafd!” op Videoland stapt Ewout Genemans samen met onze collega Maarten Dammers in de levens van verslaafden én hun familieleden.

De impact van verslaving gaat verder dan alleen de verslaafde; het sleurt ook hun dierbaren mee in de spiraal van deze progressieve ziekte. Of het nu gaat om alcohol, drugs, seks of gamen, elke vorm van verslaving laat diepgaande sporen achter. Families in wanhoop wenden zich tot Maarten en Ewout, in een laatste poging om hun dierbaren te redden…

Interventie

De vaak wanhopige betrokkenen schakelen Maarten en Ewout in voor een laatste poging om hun vader, moeder, broer, zus, vriend of partner te helpen doormiddel van een interventie.

Met krachtige interventies staan ze plotseling voor de deur bij de verslaafden, waar een allesbepalende keuze wacht: direct naar de verslavingskliniek voor behandeling, of iedereen trekt zich terug. De weg naar herstel is gevuld met uitdagingen, confrontaties en cruciale keerpunten.

Pakt de verslaafde deze kans?

Van alcohol tot drugs; bijna elke verslaving wordt in dit seizoen belicht, met de nadruk op de complexiteit van herstel. Maarten en Ewout zijn niet alleen gidsen; ze zijn lichtpuntjes van hoop voor degenen die vastzitten in de duisternis van verslaving.

Laat je meevoeren door deze emotionele rollercoaster, waar het streven naar herstel een diepgaande impact heeft op de levens van velen. De reis is te zien op Videoland. Mis het niet!

Vanaf 28 november op Videoland, 3 afleveringen vol zeer persoonlijke, intense en heftige verhalen over de grote impact die verslaving op alle betrokkenen heeft.

Meer weten over “Verslaafd!”, interventies en onze samenwerking?

ℹ️ Meer over Verslaafd!
ℹ️ Alles over interventie
ℹ️ Familieprogramma
ℹ️ Onze kliniek in Bilthoven

📰 Een dag in de kliniek
🧑🏾‍🤝‍🧑🏻 Ervaringsverhalen


Wij helpen bij verslaving.
Heb jij hulp nodig?

020 – 231 00 00
Hulp aanvragen
Chat met ons

Stel jouw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons