Nieuw seizoen Verslaafd!

Voor een nieuw seizoen Verslaafd op RTL4 stapt Ewout Genemans samen met ervaringsdeskundige en interventionist Maarten Dammers in de levens van verslaafden én hun geliefden en familieleden.

Verslaving heeft niet alleen invloed op de gebruiker zelf maar ook de familie, vrienden en geliefden worden meegetrokken in de neerwaartse spiraal die deze progressieve ziekte met zich meebrengt. Of het nu gaat om alcohol, drugs, seks of gamen, elke verslaving laat zijn sporen na in vele levens…

Interventie

De vaak wanhopige betrokkenen schakelen Maarten en Ewout in voor een laatste poging om hun vader, moeder, broer, zus, vriend of partner te helpen doormiddel van een interventie.

In een ultieme poging om de verslaafde te helpen staan ze onverwachts voor de deur bij de verslaafde en geven haar of hem de keus: of je gaat direct mee en laat je behandelen in de verslavingskliniek, of iedereen trekt zijn handen van je af.

Pakt de verslaafde deze kans?

Is zij of hij er klaar voor om 4 weken de verslavingskliniek in te gaan, deze kans op een nieuw leven aan te grijpen.

Maarten begeleidt de familieleden die jarenlang in angst en spanning hebben geleefd en helpt ze om zich weer te focussen op hun eigen leven.

Ewout bezoekt de verslaafden tijdens hun opname in de kliniek en komt later in hun herstel onverwachts langs voor een drugstest. Want clean worden is vaak niet het probleem. Clean blíjven is de grootste uitdaging.

Vanaf 6 april op RTL 4, zes weken lang zeer persoonlijke, intense en heftige verhalen over de grote impact die verslaving op alle betrokkenen heeft.

Meer weten over Verslaafd!, interventies en onze samenwerking?

ℹ️ Meer over Verslaafd!
ℹ️ Alles over interventie
ℹ️ Familieprogramma
ℹ️ Onze kliniek in Bilthoven

📰 Een dag in de kliniek
🧑🏾‍🤝‍🧑🏻 Ervaringsverhalen


Wij helpen bij verslaving.
Heb jij hulp nodig?

020 – 231 00 00
Hulp aanvragen
Chat met ons

Stel jouw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2023 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons