De onvergetelijke kerstdiners in onze kliniek!

In onze verslavingskliniek in Bilthoven vierden we deze kerst op een extra speciale manier, met twee dagen van culinaire verwennerij die zowel hart als ziel verwarmden. Onze eetzaal was getransformeerd in een winterwonderland, met schitterende lichtjes en sfeervolle decoraties, wat zorgde voor een warme en uitnodigende sfeer voor onze patiënten.

De Eerste Kerstdag: Een Start vol Smaak

De festiviteiten begonnen op eerste kerstdag met een voorgerecht van verfijnde gerookte zalm, die bij iedereen in de smaak viel. Het hoofdgerecht was een culinair hoogtepunt: een zorgvuldig bereid stuk vlees, mals en smaakvol, dat de essentie van de feestdagen op tafel bracht. Het diner werd afgesloten met een creatief en feestelijk dessert, waarbij de combinatie van stoofpeer en chocolade voor een onvergetelijke smaakervaring zorgde.

Tweede Kerstdag: Een Voortzetting van de Verwennerij

Op tweede kerstdag werden onze patiënten opnieuw verrast, ditmaal met een smaakvolle steak tartaar als voorgerecht. Het hoofdgerecht bestond uit een prachtig stuk vlees, perfect gegaard, geserveerd met romige aardappelpuree en een heerlijke cranberrysaus. De avond werd afgerond met een hemels dessert, een zoete bekroning op de feestelijke maaltijd.

Deze diners waren meer dan alleen een kans om te genieten van heerlijk eten; ze boden een moment van samenzijn en reflectie. Ze herinnerden ons eraan dat, ondanks de uitdagingen van het herstelproces, er altijd ruimte is voor vreugde en verbinding. De gesprekken en gedeelde lach maakten deze avonden onvergetelijk!

Onze chefs hebben elk gerecht met liefde en aandacht bereid, waardoor deze kerstdiners een waar hoogtepunt waren. Hun passie en toewijding waren duidelijk te proeven in elk hapje.

Deze twee bijzondere avonden van kerstviering in onze kliniek in Bilthoven benadrukten de kracht van gemeenschap en de mogelijkheid van herstel en hoop. Het was een viering van het leven, van de kleine overwinningen die elke dag worden behaald, en een herinnering dat er in het hart van elke uitdaging altijd een kans ligt voor groei en vreugde.


Wij helpen bij verslaving.
Heb jij hulp nodig?

020 – 231 00 00
Hulp aanvragen
Chat met ons

Stel jouw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons