Vacature: GGZ Agoog

Voor onze locatie in Eindhoven zijn wij op zoek naar een:

GGZ Agoog

Werkweek: 24 – 36 uur per week
Standplaatsen:
Eindhoven

GGZ Interventie is een professionele verslavingszorginstelling.

GGZ Interventie biedt naast klinische behandeling ook een ambulante setting in Bilthoven en nazorgtrajecten verspreid over diverse locaties in het land. We werken zowel individueel als groepsgericht en hebben met name veel aandacht voor het systeem. Onze behandelprogramma’s integreren het 12-stappenmodel met CGT, ACT en systeemtherapie. Wij hebben verschillende gespecialiseerde verslavingszorgklinieken in Nederland waar de behandeling gedeeltelijk plaats kan vinden.

De functie

Als GGZ Agoog werk je in een multidisciplinair team. Je richt je met name op:

  • Behandelen van cliënten in behandeltraject, in zowel klinische als ambulante setting.
  • Coördineren en uitvoeren van behandelplannen; zowel in groeps- als individueel verband. Je werkt daarbij effectief samen met je collega’s.
  • Diverse activiteiten die bijdragen aan verdere professionalisering en groei van de afdelingen. Bijvoorbeeld verbeteren en/of uitbouwen van behandelprogramma’s.
  • Het spreekt voor zich dat je binnen een multidisciplinair team in een groeifase meewerkt aan de dingen van alledag die nodig zijn om onze cliënten optimaal te kunnen behandelen.
  • Je ontvangt vakinhoudelijke aanwijzingen van de hoofdbehandelaar en je leidinggevende.

Functie-eisen

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie ben je in ieder geval afgestudeerd HBO SPH/MDW en bij voorkeur GGZ Agoog. Je hebt aantoonbaar affiniteit en recente ervaring met het behandelen van verslavingsproblematiek. Kennis en ervaring in dit kader hebben een voorkeur. Maar mocht je heel enthousiast zijn om in de verslavingszorg te gaan werken en heb je nog geen ervaring? Dan nodigen we je graag uit om ook te solliciteren.

Je persoonlijkheid kenmerkt zich door een proactieve houding, gericht op samen realiseren van een professionele afdeling en een inspirerend werkklimaat. In je dagelijks functioneren draag je dit uit en ben je een voorbeeld voor collega’s.

Je visie sluit aantoonbaar aan bij die van onze onderneming; onder andere de visie op succesvolle behandeling van verslavingsproblematiek.

Wij bieden

In de eerste plaats een leuke job bij een dynamisch en succesvol bedrijf. Je hebt alle ruimte voor eigen initiatieven en mogelijkheden jezelf (en anderen) te ontwikkelen; in je vak en als mens. Een arbeidsovereenkomst van minimaal 24 tot 36 uur per week is mogelijk. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO GGZ, FWG 49/50 o.b.v. leeftijd en werkervaring.

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar
E-mail: hr@ggzinterventie.nl.

Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 – 231 00 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.


Wij helpen bij verslaving.
Heb jij hulp nodig?

020 – 231 00 00
Hulp aanvragen
Chat met ons

© 2023 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons