Vacature: GGZ Agoog in Portugal

Voor onze kliniek in Portugal zijn wij op zoek naar een:

GGZ Agoog

Werkweek: 32-36 uur per week
Standplaats:
Portugal

De organisatie

GGZ Interventie is een toonaangevende organisatie in de verslavingszorg die zich ook bezighoudt met de behandeling van comorbide psychiatrische aandoeningen. Met meerdere locaties verspreid over Nederland en zelfs in het prachtige Portugal, bieden wij een breed scala aan behandelingen voor verslavingen, waaronder die aan alcohol, drugs, medicijnen en gokproblemen. Onze behandelaanpak is veelzijdig, variërend van ambulante zorg tot deeltijd- en klinische behandelingen.

Onze behandelprogramma’s integreren effectieve benaderingen zoals het 12-stappenmodel, cognitieve gedragstherapie (CGT), motiverende gespreksvoering (MGV), Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en systemische gesprekken. Wij geloven in zorg op maat en bieden zowel individuele als groepsgerichte behandelingen om cliënten te ondersteunen bij hun hersteltraject.

Portugal

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en lijkt het je fantastisch om minstens een half jaar in het prachtige Portugal te werken? Of ben je reeds gevestigd in Portugal? Dan hebben wij dé perfecte kans voor jou! Onze kliniek in het betoverende Portugal zoekt een ervaren GGZ Agoog die patiënten begeleidt op hun weg naar herstel.

De functie

Als GGZ Agoog werk je in een multidisciplinair team. Je richt je met name op:

  • Behandelen van cliënten in behandeltraject, in zowel klinische als ambulante setting.
  • Coördineren en uitvoeren van behandelplannen; zowel in groeps- als individueel verband. Je werkt daarbij effectief samen met je collega’s.
  • Diverse activiteiten die bijdragen aan verdere professionalisering en groei van de afdelingen. Bijvoorbeeld verbeteren en/of uitbouwen van behandelprogramma’s.
  • Het spreekt voor zich dat je binnen een multidisciplinair team in een groeifase meewerkt aan de dingen van alledag die nodig zijn om onze cliënten optimaal te kunnen behandelen.
  • Je ontvangt vakinhoudelijke aanwijzingen van de hoofdbehandelaar en je leidinggevende.

Functie-eisen

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie ben je in ieder geval afgestudeerd SPH/Social work met als minor GGZ agoog. Je hebt aantoonbaar affiniteit en recente ervaring met het behandelen van verslavingsproblematiek. Kennis en ervaring in dit kader hebben een voorkeur.

Je persoonlijkheid kenmerkt zich door een proactieve houding, gericht op samen realiseren van een professionele afdeling en een inspirerend werkklimaat. In je dagelijks functioneren draag je dit uit en ben je een voorbeeld voor collega’s.

Je visie sluit aantoonbaar aan bij die van onze onderneming; onder andere de visie op succesvolle behandeling van verslavingsproblematiek.

Wij bieden

In de eerste plaats een leuke job bij een dynamisch en succesvol bedrijf. Je krijgt een mooie kans om te werken in het prachtige Portugal. Je hebt alle ruimte voor eigen initiatieven en mogelijkheden jezelf (en anderen) te ontwikkelen; in je vak en als mens. Een arbeidsovereenkomst van 32-36 uur per week is mogelijk. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO GGZ, FWG 54/55 o.b.v. leeftijd en werkervaring.

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar
E-mail: [email protected].

Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 – 231 00 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.


Wij helpen bij verslaving.
Heb jij hulp nodig?

020 – 231 00 00
Hulp aanvragen
Chat met ons

© 2024 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons