Vacature: Verpleegkundige

Voor ons klinische programma in Bilthoven zijn wij op zoek naar een

Verpleegkundige MBO/HBO

Werkweek: 16 – 36 uur per week
Standplaats:
Bilthoven

Je richt je met name op:

  • Uitvoeren van het verpleegkundig proces – De behandeldoelen worden op verpleegkundig niveau methodisch gerealiseerd conform het behandelplan.
  • Uitvoeren van verpleegkundige, -technische handelingen, een veilige en verantwoorde detoxificatie en bijdragen aan somatische stabiliteit gedurende de klinische periode.
  • Scheppen van een optimaal therapeutisch klimaat zodanig dat dit bijdraagt aan een effectief behandeltraject waarbij cliënten zich veilig voelen en gerespecteerd weten.
  • Coördineren van zorg in de klinische periode, zodanig dat cliënt een vlekkeloos verloop kan ervaren, met respect voor het rendement van GGZ Interventie.

Functie-eisen

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie ben je in ieder geval gediplomeerd verpleegkundige (MBO, HBO-V of B-verpleegkundige met uitstroomrichting GGZ ). .

  • Je hebt  affiniteit met verslavingszorg. Relevante ervaring is voor ons geen vereist. Wij vinden het belangrijkste dat je wilt leren.
  • Je visie sluit aantoonbaar aan bij die van onze onderneming; onder andere de visie op het 12-stappen model.
  • Je persoonlijkheid kenmerkt zich door een proactieve houding, gericht op het samen realiseren van succesvolle behandelingen.
  • In je dagelijks functioneren draag je dit uit en ben je een voorbeeld voor collega’s.

Wat bieden wij jou?

Een arbeidsovereenkomst van minimaal 16 tot 36 uur per week is mogelijk. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO GGZ, FWG 45/50 o.b.v. leeftijd en werkervaring. Daarnaast bieden wij in overleg interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aanvullende reiskostenregeling en een persoonlijk opleidingsbudget. Daarnaast is het mogelijk om jezelf te ontwikkelen d.m.v. een opleiding tot bv. HBO’V-er of Verpleegkundig Specialist. Jezelf ontwikkelen en blijven leren staat centraal binnen onze organisatie.

 

 

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar Madeleine Dijkstra – HRM
E-mail: p&o@ggzinterventie.nl.

Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 – 231 00 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

© 2019 GGZ Interventie

Nu hulp

Bel ons