Vacature: Verpleegkundige

We zijn actief op zoek naar een toegewijde en gepassioneerde verpleegkundige die ons team komt versterken in onze goed uitgeruste klinieken, zowel in het bosrijke Bilthoven als in het zonnige Portugal

Verpleegkundige HBO

Werkweek: 32 – 36 uur per week (Bilthoven) – 24 – 36 uur per week (Portugal)
Standplaats:
Bilthoven / Portugal

Ook ZZPers zijn welkom! (Alleen in Bilthoven)

GGZ Interventie

GGZ Interventie biedt naast klinische behandeling ook uitgebreide ambulante en nazorgtrajecten verspreid over diverse locaties in het land. We werken zowel individueel als groepsgericht en hebben met name veel aandacht voor het systeem. Onze behandelprogramma’s integreren het 12-stappenmodel met CGT, ACT en systeemtherapie. Wij hebben verschillende gespecialiseerde verslavingszorg klinieken in Nederland en Portugal waar de behandeling gedeeltelijk plaats kan vinden. 

De functie:

Als Verpleegkundige werk je in een multidisciplinaire setting. Je richt je met name op:

  • Uitvoeren van het verpleegkundig proces – De behandeldoelen worden op verpleegkundig niveau methodisch gerealiseerd conform het behandelplan.
  • Uitvoeren van verpleegkundige, -technische handelingen, een veilige en verantwoorde detoxificatie en bijdragen aan somatische stabiliteit gedurende de klinische periode.
  • Scheppen van een optimaal therapeutisch klimaat zodanig dat dit bijdraagt aan een effectief behandeltraject waarbij patiënten zich veilig voelen en gerespecteerd weten.
  • Coördineren van zorg in de klinische periode, zodanig dat patiënt een vlekkeloos verloop kan ervaren, met respect voor het rendement van GGZ Interventie.

Functie-eisen

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie ben je in ieder geval gediplomeerd HBO verpleegkundige. Bij voorkeur heb je relevante werkervaring in de GGZ of psychiatrie. Dit is geen vereiste. We vinden het belangrijkste dat je bereid bent om te leren en jezelf te ontwikkelen, door middel van een opleiding maak ook van collega’s.

Je visie sluit aantoonbaar aan bij die van onze onderneming; onder andere de visie op het 12 stappen model. Je persoonlijkheid kenmerkt zich door een proactieve houding, gericht op het samen realiseren van succesvolle behandelingen. In je dagelijks functioneren draag je dit uit en ben je een voorbeeld voor collega’s.

Portugal

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en lijkt het jou geweldig om minstens een half jaar in het prachtige Portugal te werken? Of ben je al woonachtig in Portugal? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Onze kliniek in het adembenemende Portugal zoekt een ervaren Psycholoog die patiënten begeleidt naar een leven in herstel.

Wat bieden wij jou?

De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO GGZ, FWG 49/50 o.b.v. leeftijd, opleiding en werkervaring. Daarnaast bieden wij in overleg interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aanvullende reiskostenregeling op de CAO GGZ.

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar
E-mail: [email protected].

Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 – 231 00 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.


Wij helpen bij verslaving.
Heb jij hulp nodig?

020 – 231 00 00
Hulp aanvragen
Chat met ons

© 2024 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons