Vacature: Psycholoog

Binnen onze groeiende organisatie, die zich bevindt op een inspirerende locatie in het prachtige Eindhoven, zijn we enthousiast op zoek naar een psycholoog die ons team komt versterken.

Psycholoog

Werkweek: Fulltime & Parttime
Locaties:
Eindhoven

GGZ Interventie

GGZ Interventie is een professionele verslavingszorginstelling die ook comorbide psychiatrische aandoeningen behandeld. Wij bieden zowel ambulante, deeltijd als klinische behandeling voor alcohol, drugs, medicijnen, en gokverslaving.

De organisatie

GGZ Interventie biedt behandelingen verspreid over diverse locaties in het land en in Portugal. We werken zowel individueel als groepsgericht en hebben met name veel aandacht voor het systeem. Onze behandelprogramma’s integreren het 12-stappenmodel met CGT, MGV, ACT en systeemgesprekken. Wij werken samen met verschillende gespecialiseerde verslavingszorg klinieken in Nederland waar de behandeling gedeeltelijk plaats kan vinden.

Functieomschrijving

Ben jij een behandelaar met enthousiasme én een therapeutische dosis humor? Vind je het leuk om een zelfstandige functie als behandelaar te bekleden binnen de verslavingszorg met een betrokken en bedreven team? Kom dan werken op een van onze vestigingen! Wij behandelen volwassen patiënten met verslavingsproblematiek (alcohol, middelen, gokken) en psychiatrische comorbiditeiten. Onze behandeling bestaat uit een gecombineerd behandelmodel, waarin zowel elementen uit CGT, ACT en de Twaalf Stappen / Minnesota model toegepast worden.  Daarnaast is er veel oog voor opleiden en ontwikkelen er is bijvoorbeeld ruimte voor werkbegeleiding en er is een opleidingsplaats voor een PIOG.

Hoe ziet jouw rol als behandelaar eruit?

Je hebt een uitdagende functie vanwege onze complexe en uiteenlopende doelgroep en daaruit voortvloeiende zorgvraag. Als behandelaar verricht je intakes, diagnostiek en behandelingen, onder supervisie van het team van regie-behandelaren. Je behandelt zowel individueel als in groepstherapie met andere behandelaren. Je evalueert de behandeling, raadpleegt collega’s in multidisciplinair overleg en verzorgt de verslaglegging.

Wie zoeken wij?

  • Om succesvol te kunnen zijn in deze functie ben je in ieder geval afgestudeerd psycholoog en ben je in het bezit van een LOGO verklaring
  • Onze voorkeur heeft het dat je ervaring hebt met het werken binnen de verslavingszorg.
  • Beschikbaarheid bij voorkeur 4/5 dagen per week;
  • Sterke mondelinge en schriftelijke vaardigheden, en kennis van het jargon binnen de verslavingsbehandeling, algemene psychiatrie, en bij voorkeur ook uit de Twaalf Stappen;
  • Behaalde certificaten/cursussen zijn geen voorwaarde, maar wel een pré (bijv. basiscursus CGT, EMDR, groepstherapie, systeemtherapie)

Wat bieden wij?

In de eerste plaats een leuke job bij een dynamisch en succesvol bedrijf. Je hebt alle ruimte voor eigen initiatieven en mogelijkheden jezelf (en anderen) te ontwikkelen; in je vak en als mens. Een arbeidsovereenkomst van minimaal 32 tot 36 uur per week is mogelijk. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO GGZ, FWG 59 / 60 o.b.v. leeftijd en werkervaring.

Geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Stuur een mail naar [email protected].

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar
E-mail: [email protected].

Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 – 231 00 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.


Wij helpen bij verslaving.
Heb jij hulp nodig?

020 – 231 00 00
Hulp aanvragen
Chat met ons

© 2023 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons