Vacature: Verpleegkundige Stagiair HBO-V

Ben jij een 3e of 4e jaars HBO student die een stageplek zoekt en ervaring op wil doen in de GGZ verslavingszorg waarbij respect voor patiënten hoog in het vaandel staat? Wanneer dit uitdagend lijkt; neem dan direct contact met ons op!

Verpleegkundige Stagiair HBO-V

3e of 4e jaars Standplaats: Bilthoven

GGZ Interventie

GGZ Interventie biedt naast klinische behandeling ook uitgebreide ambulante en nazorgtrajecten verspreid over diverse locaties in het land. We werken zowel individueel als groepsgericht en hebben met name veel aandacht voor het systeem. Onze behandelprogramma’s integreren het 12-stappenmodel met CGT, ACT en systeemtherapie. Wij hebben verschillende gespecialiseerde verslavingszorg klinieken in Nederland en Portugal waar de behandeling gedeeltelijk plaats kan vinden.

Stage bij GGZ Interventie

Bij GGZ Interventie leer je de verslavingszorg in de praktijk kennen. Je moet er tegen kunnen dat je wordt geconfronteerd met onvoorspelbare situaties. Een stage bij GGZ Interventie geeft veel voldoening, maar kan intensief zijn. Je staat er echter niet alleen voor: verplegen is teamwork. Je levert een belangrijke bijdrage aan de behandeling van onze patiënten. Je stelt onder andere verpleeg- en begeleidingsplannen op en voert deze uit, je schrijft rapportages, je helpt bij de dagelijkse behandeling, voert individuele en groepsgesprekken en verzorgt medicatie.

Wij bieden

Een hecht team, collegialiteit, persoonlijke ontwikkeling en vakinhoudelijke uitdagingen en groei.
  • Stagevergoeding
  • Kans om in dienst te treden!
  • Nachtdiensten kennen wij voor jou niet;
Wil jij bij ons stage komen lopen? Solliciteer dan snel!

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar
E-mail: [email protected].

Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 – 231 00 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.


Wij helpen bij verslaving.
Heb jij hulp nodig?

020 – 231 00 00
Hulp aanvragen
Chat met ons

© 2024 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons