Vacature: GZ-Psycholoog

Voor al onze locaties zoeken wij een:

GZ-Psycholoog

Werkweek: 32 – 36 uur per week
Standplaats: Amsterdam, Almere, Breda, Bilthoven, Eindhoven en Leeuwarden

Over ons bedrijf

GGZ Interventie biedt naast klinische behandeling ook uitgebreide ambulante en nazorgtrajecten verspreid over diverse locaties in het land. We werken zowel individueel als groepsgericht en hebben met name veel aandacht voor het systeem. Onze behandelprogramma’s integreren het 12-stappenmodel met CGT, MI en systeemtherapie. Wij hebben verschillende gespecialiseerde verslavingszorg klinieken waar op medische indicatie de klinische en of ambulante behandeling gedeeltelijk plaats kan vinden.

Functieomschrijving

Als GZ-psycholoog werk je in een multidisciplinair team. Je richt je met name op:

  • Regiebehandelaarschap binnen een multidisciplinaire context.
  • Intakes en het opstellen van behandelplannen ( op basis van bestaande programma’s ) voor cliënten met uiteenlopende verslavingszorgproblematiek en comorbide problematiek.
  • Behandelen van cliënten in behandeltraject.
  • Coördineren en uitvoeren van behandelplannen; zowel in groeps- als individueel verband. Je werkt daarbij effectief samen met je collega’s.
  • Diverse activiteiten die bijdragen aan verdere professionalisering en groei van de afdelingen. Bijvoorbeeld verbeteren en/of uitbouwen van behandelprogramma’s.

Het spreekt voor zich dat je binnen een multidisciplinair team in een groeifase meewerkt aan de dingen van alledag die nodig zijn om onze cliënten optimaal te kunnen behandelen.

Je ontvangt vakinhoudelijke aanwijzingen van behandelcoördinator van de locatie waarbinnen je werkzaam bent. Daarnaast ontvang je steun en coaching van collega regiebehandelaren en vanuit de directie

Functie-eisen

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie ben je afgestudeerd GZ-psycholoog.

  • Je hebt aantoonbaar affiniteit met het behandelen van verslavingsproblematiek. Minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare rol binnen de verslavingszorg is een harde eis.
  • Je persoonlijkheid kenmerkt zich door een proactieve en service gerichte houding, gericht op samen realiseren van een professionele afdeling en een inspirerend werkklimaat. In je dagelijks functioneren draag je dit uit en ben je een zichtbaar en positief voorbeeld voor collega’s.
  • Je visie sluit aantoonbaar aan bij die van onze onderneming; onder andere de visie op succesvolle behandeling van verslavingsproblematiek.

Wij bieden

In de eerste plaats een leuke job bij een jong, dynamisch en succesvol bedrijf. Je hebt alle ruimte voor eigen initiatieven en mogelijkheden jezelf (en anderen) te ontwikkelen; in je vak en als mens.

Uiteraard bieden we je een passend salaris bij deze functie. Deze functie is op basis van opleiding en vereiste ervaring ingedeeld in functieschaal 65/70 van de CAO-GGZ.

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar Madeleine Dijkstra – HRM
E-mail: p&o@ggzinterventie.nl.

Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 – 231 00 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

© 2020 GGZ Interventie

Nu hulp

Bel ons