Vacature: kok

Voor onze vestiging in Bilthoven zijn wij op zoek naar:

Kok

Werkweek: 32 – 36 uur / week
Locatie:
Bilthoven

GGZ Interventie is een professionele verslavingszorginstelling.

Wij bieden zowel ambulante therapie als een klinisch programma gericht op de behandeling van dosering- en verslavingsproblemen, zoals alcohol, drugs, medicijnen, en gokverslaving. 
Hierdoor zijn wij in staat om elke patïent een passend programma aan te bieden. Bij GGZ Interventie staat de patïent centraal.

Wij staan voor een betrokken en persoonlijke benadering van onze patïenten.

Wat ga je doen?

Binnen deze boeiende functie speel je een essentiële rol als kok en lever je tevens periodiek een waardevolle bijdrage aan onze housekeeping-activiteiten in onze prachtige kliniek in Bilthoven. Onze kliniek(en) omarmen een warme en intieme sfeer, waarbij je kunt rekenen op een hechte gemeenschap van collega’s en patiënten.

Als kok draag je bij aan het creëren van een positieve ervaring voor onze bewoners door smakelijke, voedzame maaltijden te bereiden die bijdragen aan hun welzijn en herstel. Bovendien bied je af en toe assistentie aan onze housekeeping-afdeling, waarbij je zorgt voor een schone, georganiseerde en gastvrije omgeving voor onze patiënten

In deze dynamische rol maak je deel uit van een team dat zich inzet voor de hoogste normen van zorg en gastvrijheid. Dit omvat ook het draaien van reguliere weekenddiensten, waarbij je een sleutelrol vervult in het handhaven van onze uitmuntende service, zelfs tijdens de weekenden.

In deze functie kun je de volgende werkzaamheden verwachten:

  • Je draagt zorg voor het zelfstandig bereiden van maaltijden voor maximaal 15 personen;
  • Wekelijks bepaal je samen met je collega’s het weekmenu;
  • Je hebt binnen het team dagelijks je eigen taken die je zelfstandig uitvoert;
  • Je controleert de versheid en kwaliteit van de ingrediënten volgens HACCP richtlijnen en draagt zorg voor het schoonhouden van de werkomgeving zoals keukenapparatuur;
  • Je draagt zorg voor het bestellen of halen van boodschappen;
  • Je verricht schoonmaakwerkzaamheden in diverse ruimtes volgens onze schoonmaakrichtlijnen;
  • (alleen in weekenden en/of bijspringen collega’s) Het verwisselen van beddengoed, schoonmaken van meubilair, deuren e.d., stoffen en stofzuigen van het pand, schoonmaken en desinfecteren van de badkamers/toiletten etc.

Wie ben jij?

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie heb je een flexibele instelling, heb je een fysiek goede conditie, ben je representatief en gastvrij. Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en je bent goed op de hoogte van de HACCP regels en volgt deze ook op.

Daarnaast heb je kennis van voorschriften met betrekking tot het juiste gebruik van schoonmaakmiddelen, ben je geïnteresseerd in schoonmaak-onderhoud en vindt het leuk om zorg te dragen voor mensen op een dienstverlenende manier. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken. Je bent bereid om ook in de weekenden te werken.

Wat bieden wij?

In de eerste plaats bieden wij jou een leuke baan bij een jong, dynamisch en succesvol bedrijf.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ. Inschaling in FWG 35 op basis van leeftijd en ervaring. Het overhandigen van een VOG is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar
E-mail: [email protected].

Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 – 231 00 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.


Wij helpen bij verslaving.
Heb jij hulp nodig?

020 – 231 00 00
Hulp aanvragen
Chat met ons

© 2023 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons