Vacature: Medewerker (patïent)administratie

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een talent voor de functie:Medewerker patiëntenadministratie

Werkweek: 26-36 uur per week
Standplaatsen:
Amsterdam

Wie zijn wij?

GGZ Interventie is een professionele verslavingszorginstelling.
Wij bieden zowel ambulante therapie als een klinisch programma gericht op de behandeling van verslavingsproblemen, zoals alcohol, drugs, medicijnen, en gokverslaving aan. Hierdoor zijn wij in staat om elke patiënt een passend programma aan te bieden. Bij GGZ Interventie staat de patiënt centraal. Wij staan voor een betrokken en persoonlijke benadering van onze patiënten.

Wat ga je doen?

Als medewerker patiëntenadministratie richt je je met name op:

  • Het zelfstandig voeren van telefoongesprekken met potentiële patiënten, zodanig dat de juiste zorgvraag in beeld is en/of een correcte doorverwijzing heeft plaatsgevonden.
  • Het effectueren van het patiëntentraject.
  • Het zorg dragen van een correcte en volledige patiëntenadministratie; waarbij je oog voor detail en snelheid kan combineren.
  • Het administratief en secretarieel ondersteunen van collega’s van diverse afdelingen waaronder het notuleren van overleggen, post- archiefbeheer, werkzaamheden uitvoeren in ons patiëntendossier, het bestellen en voorraadbeheer van kantoorartikelen en het plannen van diverse afspraken.

Wie ben jij?

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie heb je in ieder geval een afgeronde relevante MBO opleiding, bij voorkeur met een maatschappelijke/secretariële insteek.

Je persoonlijkheid kenmerkt zich door een proactieve houding. Op een natuurlijke manier ondersteun je jouw collega’s in de dagelijkse werkzaamheden. Dit alles met respect voor het rendement van de onderneming. Gestructureerd werken is voor jou vanzelfsprekend. In je dagelijks functioneren draag je dit uit en ben je een echte collegiale teamplayer. Je ziet werken in een dynamische en hectische werkomgeving als een uitdaging; dit geeft jou energie!

Ben jij stressbestendig, sta jij stevig in je schoenen en ben je een echte aanpakker, reageer dan snel!

Wat bieden wij?

In de eerste plaats bieden wij jou een leuke baan bij een jong, dynamisch en succesvol bedrijf. Er is ruimte voor eigen initiatief en ideeën. Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ, FWG 40 (€ 1.843,00 – € 2.863,00 o.b.v. 36 uur per week). De standplaats van de functie is Amsterdam.

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar
E-mail: [email protected].

Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 – 231 00 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.


Wij helpen bij verslaving.
Heb jij hulp nodig?

020 – 231 00 00
Hulp aanvragen
Chat met ons

© 2024 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons