Vacature: Casemanager in Amsterdam

Als verslavingszorg jouw passie is en je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan hebben we goed nieuws voor jou! We zijn momenteel op zoek naar een gemotiveerde casemanager om ons team in Amsterdam aan te vullen.

Casemanager

Werkweek: 32-36 uur per week
Standplaatsen:
Amsterdam

GGZ Interventie is een professionele verslavingszorginstelling.

Wij bieden zowel ambulante therapie als een klinisch programma gericht op de behandeling van dosering- en verslavingsproblemen, zoals alcohol, drugs, medicijnen, en gokverslaving aan.
Hierdoor zijn wij in staat om elke patïent een passend programma aan te bieden. Bij GGZ Interventie staat de patïent centraal. Wij staan voor een betrokken en persoonlijke benadering van onze patïenten.

Wat ga je doen?

Als casemanager richt je je met name op:

  • Het zelfstandig voeren van telefoongesprekken met potentiële patiënten, zodanig dat de juiste zorgvraag in beeld is en/of een correcte doorverwijzing heeft plaatsgevonden.
  • Intakes, afname vragenlijsten en ondersteuning bij groepstherapie.
  • Het administratief verwerken en doornemen van het behandelplan met patiënt en de benodigde documenten laten ondertekenen.
  • Het (administratief) beheren en monitoren van de toegewezen case-load zodat dat sprake is van een vlotte voortgang van het behandelplan.
  • Het plannen van opnames.
  • Contact onderhouden met contactpersonen van de toegewezen case-load.
  • Het invoeren en administratief verwerken van de patïentgegevens in ons EPD medicore.

Wie ben jij?

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie heb je in ieder geval een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in de richting van Maatschappelijk werk, Pedagogiek, SPH of Social Work. De afstudeerrichting GZ agoog is een pré.

Je persoonlijkheid kenmerkt zich door een proactieve houding. Op een natuurlijke manier sta je potentiële patiënten te woord en ben je in staat ze ook echt verder te helpen om de juiste keuze te maken voor behandeling. Gestructureerd werken is voor jou vanzelfsprekend. In je dagelijks functioneren draag je dit uit en ben je een voorbeeld voor collega’s en ben je een echte collegiale teamplayer. Als vanzelfsprekend blijf je effectief in gecompliceerde situaties.

Je ontvangt leiding van de Manager Planning en Organisatie.

Wat bieden wij?

In de eerste plaats bieden wij jou een leuke werkplek bij een jong, dynamisch en succesvol bedrijf.

Je hebt alle ruimte voor eigen initiatieven. Deze functie is ingedeeld in FWG 49/50 van de CAO GGZ afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar
E-mail: [email protected].

Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 – 231 00 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.


Wij helpen bij verslaving.
Heb jij hulp nodig?

020 – 231 00 00
Hulp aanvragen
Chat met ons

© 2024 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons