Vacature: Medewerker housekeeping

Voor onze vestiging in Amsterdam zijn wij op zoek naar een:

Medewerker housekeeping

Werkweek: 15 uur / week
Locatie:
Amsterdam

GGZ Interventie is een professionele verslavingszorginstelling. Wij bieden zowel ambulante therapie als een klinisch programma gericht op de behandeling van dosering- en verslavingsproblemen, zoals alcohol, drugs, medicijnen, en gokverslaving. Hierdoor zijn wij in staat om elke cliënt een passend programma aan te bieden. Bij GGZ Interventie staat de cliënt centraal. Wij staan voor een betrokken en persoonlijke benadering van onze cliënten.

Wat ga je doen?

Als medewerker housekeeping ben je werkzaam in op ons kantoor in Amsterdam. De schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd op maandag tot en met vrijdag in de avonduren. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Je verricht schoonmaakwerkzaamheden in diverse ruimtes volgens onze schoonmaakrichtlijnen;
  • Het schoonmaken van meubilair, deuren e.d., stoffen en stofzuigen van het pand, schoonmaken en desinfecteren van de badkamers/toiletten etc.
  • Je signaleert en meldt beschadigingen aan de inventaris en het pand;

Wie ben jij?

Om succesvol te kunnen zijn als schoonmaker heb je een flexibele instelling, heb je een fysiek goede conditie, ben je representatief en gastvrij.

Daarnaast heb je kennis van voorschriften met betrekking tot het juiste gebruik van schoonmaakmiddelen, ben je geïnteresseerd in schoonmaak-onderhoud en vindt het leuk om zorg te dragen voor mensen op een dienstverlenende manier. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken.

Je bent bereid om ook in de weekenden te werken.

Wat bieden wij?

In de eerste plaats bieden wij jou een leuke baan bij een jong, dynamisch en succesvol bedrijf.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ. Inschaling in FWG 20 (€ 1.858- € 2.467) op basis van leeftijd en ervaring. Het overhandigen van een VOG is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar
E-mail: hr@ggzinterventie.nl.

Voor meer informatie kun je bellen naar: 020 – 231 00 00

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.


Wij helpen bij verslaving.
Heb jij hulp nodig?

020 – 231 00 00
Hulp aanvragen
Chat met ons

© 2022 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons