Een Nieuwe Start bij GGZ Interventie: Onze Klinieken 🏥

Bij GGZ Interventie begrijpen we dat de omgeving een cruciale rol speelt in het herstelproces. Daarom bieden wij afkickklinieken aan in zowel Bilthoven als Portugal, waar rust en professionaliteit hand in hand gaan. Onze klinieken zijn ontworpen om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden, weg van de dagelijkse stress en verleidingen.

Onze Kliniek in Portugal

Onze afkickkliniek in Portugal biedt een serene en zonnige omgeving die ideaal is voor herstel. Gelegen in een pittoreske en rustige omgeving, kun je je volledig concentreren op je herstelproces. De prachtige natuur en het milde klimaat zorgen voor een ontspannende sfeer, waardoor je zowel mentaal als fysiek tot rust komt. Onze professionele staf biedt 24/7 ondersteuning, en dankzij de kleinschalige opzet krijg je persoonlijke aandacht en zorg op maat. Daarnaast kunnen patiënten genieten van massages, gebruikmaken van de gym en afkoelen in het zwembad. We organiseren ook leuke uitjes, zoals varen op een boot of een bezoek aan de plaatselijke markt. De combinatie van intensieve behandelingen en deze ontspannende activiteiten helpt je om je verslaving te overwinnen en een nieuw, gezond leven op te bouwen.

Onze Kliniek in Bilthoven

Onze afkickkliniek in Bilthoven biedt een professionele en comfortabele setting voor herstel, dicht bij huis. Gelegen in een bosrijke omgeving, is deze kliniek een rustige en veilige plek waar je je volledig kunt richten op je herstel. Het deskundige team van GGZ Interventie staat klaar om je te ondersteunen met effectieve behandelmethoden en persoonlijke begeleiding. De kliniek biedt een breed scala aan therapieën en activiteiten om je herstelproces te ondersteunen. Met een focus op individuele behoeften en een integrale aanpak, helpt onze kliniek in Bilthoven je om je verslaving te overwinnen en je leven weer op de rails te krijgen.

Klaar voor een nieuwe start?

Onze klinieken in Portugal en Bilthoven bieden elk een unieke omgeving voor herstel, afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Of je nu kiest voor de serene rust van Portugal of de nabijheid van Bilthoven, bij GGZ Interventie ben je verzekerd van de beste zorg en ondersteuning. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een gezond en verslavingsvrij leven!

Bel naar 020-231 00 00


Wij helpen bij verslaving.
Heb jij hulp nodig?

020 – 231 00 00
Hulp aanvragen
Chat met ons

Stel jouw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 GGZ Interventie | Beelden van Pexels.com of eigen beelden

Nu hulp

Bel ons